Haberler

Kayseri Küçük Millet Meclisinde Milletvekili Adayları Konuştu

Kayseri Küçük Millet Meclisinin Nisan ayı toplantısı Kocasinan Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı.

Kayseri Küçük Millet Meclisinin Nisan ayı toplantısı Kocasinan Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı.

Kayseri Küçük Millet Meclisinin Nisan ayı toplantısının gündem konusu siyasi partilerin seçim beyannameleri ve seçimlerin güvenliği oldu. Konuşmacı milletvekili adayları ise Ak Parti Kayseri milletvekili adayı Op. Dr. Kemal Tekden ve Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi ittifak milletvekili adayı Duran Soyuğur'du. AK Parti milletvekili adayı Kemal Tekden, partisinin 7 Haziran 2015'te ki seçimlerle ilgili görüşlerini açıklarken şu anda Türkiye'nin bölgesinde ve dünyada etkin bir dış politika takip etmesi sebebiyle dünya egemenlerinin saldırısına maruz kaldığını, AK Parti iktidarları döneminde Türkiye ekonomisinin 3 kat büyüdüğünü, yeni dönemde AK Partinin önceliğinin yeni bir anayasa ve başkanlık sistemi olduğunu, 12 Eylül döneminde büyük zulümler yapıldığını, bu dönemde Kürtçenin yasaklanmasının bir insanlık suçu olduğunu söyledi.

Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi ittifak milletvekili adayı Duran Soyuğur da, amaçlarının milletin saadeti için çalışmak olduğunu, başkalarını dönüştürmek gibi bir niyetlerinin olmadığını, siyasi partilerin amacının insanımızı mutlu etmek olması gerektiğini dile getirdi.

Soyuğur sözlerinin sonunda 2019 seçimlerinin yapılmasını güç gördüğünü söyleyerek, HDP'nin meclis dışında kalması ile taraftarlarının bağımsızlık ilan edeceklerini dile getirdiklerini, ülkenin Ak Parti iktidarları dönemlerinde iyi idare edilmediğini belirtti.

Kayseri Küçük Millet Meclisi Nisan ayı toplantısı katılımcı sivil toplum temsilcilerinin konuyla ilgili kanaatlerini bildirmeleri ve Kayseri milletvekili aday adaylarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle son buldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title