Haberler

Hıçkırığı Bir Türlü Geçmeyen Adam Cumhurbaşkanı'ndan Yardım İstiyor

Güncelleme:

İnatçı hıçkırık hastalığı nedeniyle 3 yıldır sürekli hıçkıran adam tedavi için Cumhurbaşkanı'ndan yardım istedi.

Kayseri'de yaklaşık 3 yıldır 'inatçı hıçkırık' rahatsızlığı ile mücadele eden İsmail Tay, şu ana kadar gittiği doktorların ve hastanelerin derdine derman olamadığını belirterek, bu konuda Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi. Tay, 'Evimde huzurum kalmadı. İnsan içine çıkamaz oldum. Allah rızası için yok mu, beni bu hıçkırıktan kurtaracak doktor.' dedi.

"HERKES BANA BAKACAK DİYE TEDİRGİNİM"

20 yıldır Kayseri'de çiçekçilik yapan 47 yaşındaki İsmail Tay, doktorlar tarafından 'inatçı hıçkırık' tanımı yapılan rahatsızlığından bir türlü kurtulamadığı için yaşadıklarına isyan etti. Kayseri'de ve bazı illerde gitmediği doktorun ve hastanenin kalmadığını ifade eden Tay, artık geçmeyen hıçkırık yüzünden psikolojisinin bozulduğunu, evinde huzurunun kalmadığını ifade ederek, şunları söyledi: "Her an hıçkırık gelecek, herkes bana bakacak diye tedirginim. Hıçkırık benim ev hayatımı, iş hayatımı, sosyal hayatımı altüst etti.

"NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM"

Ne yapacağımı bilemiyorum. Büyün hastanelerde ilgili bölümleri gezdim ama çare bulamadılar. Devlet benim sesimi öldükten sonra mı duyacak?' Allah rızası için bu bölümde ilgisi, bilgisi olanlardan rica ediyorum, kurtarın beni bu hıçkırıktan. Sağlığımı kazanmak istiyorum. Evimde, işimde huzurum kalmadı. Evimde bile rahat yatamıyorum. Herkes, hıçkırığımdan rahatsız oluyor. Yardımcı olacak bir doktor yok mu? Bu konuyla ilgilenirlerse sevinirim. İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri de bu konuda Kayseri'de beni yönlendirdi, hastanelere gittim ama sonuç elde edemedim.

"ZOR DURUMDAYIM YARDIM EDİN"

Yine hastaneye gittim, tahliller temiz çıkıyor ama buna sevinemiyorum. Doktor, bana sapa sağlamsın diyor ama bu hıçkırık geçmiyor. Bu sorunun çözümü ile kim ilgileniyorsa, bana yol göstersin. Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza sesleniyorum: Zor durumdayım, yardım istiyorum, bu soruna el atsınlar. Artık dayanacak gücüm kalmadı."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

Ampul beyinli koyunMobil-IOS:

Hersey icin devlete gidin

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title