Haberler

Kayseri Hayranı

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın Yaz Kursları Sertifika Töreni için Kayseri’ye gelen Ünlü Oyuncu ve Sunucu Vatan Şaşmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaretinde Kayseri’ye, her gelişinde daha fazla hayran kaldığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın Yaz Kursları Sertifika Töreni için Kayseri'ye gelen Ünlü Oyuncu ve Sunucu Vatan Şaşmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaretinde Kayseri'ye, her gelişinde daha fazla hayran kaldığını söyledi. Vatan Şaşmaz, Kayseri'deki insana yatırıma yönelik belediye hizmetlerinden övgüyle bahsetti.

Ünlü Oyuncu ve Sunucu Vatan Şaşmaz, Başkan Mustafa Çelik'i ziyaretinde Kayseri ile temasının süreklilik kazandığını ve çok sık Kayseri'ye geldiğini belirterek artık yarı Kayserili olduğunu söyledi. Kayseri'deki belediye hizmetlerinden hayranlıkla bahseden Vatan Şaşmaz, "Burada hizmet çok güzel. İnsana yönelik destekler fazla. Konservatuvarın ücretsiz hizmet vermesi hakikaten çok güzel" dedi. Çocukların konservatuvar eğitimi almasını karaya vuran deniz yıldızlarının denize atılmasına benzeten Vatan Şaşmaz, 750 çocuğun sanata kazandırılmasının çok özel bir çalışma olduğunu kaydetti.

Başkan Mustafa Çelik de insana yatırımı çok önemsediğini belirterek, "Yaptığımız fiziki alt ve üst yapı hizmetlerinin yanı sıra insana yatırım da bizim için çok önemli. Neticesini uzun vadede alırız belki; ama faydası diğerlerinden daha fazla olacaktır" diye konuştu.

Kayseri ile ilgili karşılıklı sohbette havaalanının yakınlığından da bahsedildi. Kayseri uçağındaki Japon turistlerin fazla olmasını hatırlatarak kendisini Kayseri'ye değil Tokyo'yo gidiyor gibi hissettiğini belirten Vatan Şaşmaz, çok sık uçağın bulunmasının da bir avantaj olduğunu belirtti. Başkan Mustafa Çelik de şehir merkezine bu kadar yakın havaalanının bulunduğu bir başka ilin olmadığını kaydetti.

Başkan Mustafa Çelik, sohbet sırasında Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'yi tanıtmak için hazırlattığı dört klipten Yekte klibini Vatan Şaşmaz'a izletti. Klibi çok beğenen Vatan Şaşmaz, Yekte türküsünün sosyal medyada 500 binden fazla indirildiğini duyunca hayretler içinde kaldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Vatan Şaşmaz Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title