Haberler

Kayseri Eski Bakan Yıldız; 'Hdp Vatandaşla Dalga Geçiyor'

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanı ve Kayseri 2'nci sıra milletvekili adayı Taner Yıldız, kentte düzenlenen AK Parti 4'üncü Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda HDP'yi eleştirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanı ve Kayseri 2'nci sıra milletvekili adayı Taner Yıldız, kentte düzenlenen AK Parti 4'üncü Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda HDP'yi eleştirdi. Yıldız, "Türkiye'de sanki olağan dışı bir durum yokmuş gibi terörden söz etmeyip, vatandaşın zekasıyla dalga geçtiler, alay ettiler. Hiçbir şey olmamış gibi" dedi.

Taner Yıldız seçim bölgesi Kayseri'de düzenlenen AK Parti 4'üncü Yerel Yönetimler Bölge toplantısına katıldı. Taner Yıldız, konuşmasında dün seçim beyannamesini açıklayan HDP'yi eleştirdi. Yıldız, "HDP terörle ilgili seçim beyannamesinde terörden bahsedince çok şaşırdık. Ama bu yer verme, Terörle Mücadele Yasasının kaldırılması üzerineydi. Türkiye'de sanki olağan dışı bir durum yokmuş gibi, terörden söz etmeyip, vatandaşın zekasıyla dalga geçtiler, alay ettiler. Hiçbir şey olmamış gibi" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Taner Yıldız Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title