Haberler

Kayseri Erciyesspor'da Yönetim Sorunu Sona Eriyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kayseri Erciyesspor’da yarın Olağanüstü Genel Kurul yapacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kayseri Erciyesspor'da yarın Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Uzun zamandır yönetim krizi yaşayanMavi-Siyahlı takıma bu oturum öncesinde işadamı Saffet Külahçı aday oldu.

Uzun süredir yönetim bulunamadığı için kayyum tarafından yönetilen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kayseri Erciyesspor'da sahipsizlik yarın son buluyor. Mavi-Siyahlı takım yarın Olağanüstü Genel Kurul ikinci oturumunu yapacak. Bu oturum öncesinde iş adamı Saffet Külahçı başkanlık için adaylığını açıkladı. Böylece uzun süredir sahipsizlik yaşayan Kayseri Erciyesspor'da bir yönetim işbaşı yapmış olacak. Düzenlediği toplantı ile başkan adaylığını açıklayan Saffet Külahçı, "Kayseri Erciyesspor gibi 84 yıllık kulübün kapanmasına gönlümüz razı olmadı. Bugüne kadar bu riski kimse almak istemedi, ama biz taşın altına elimizi koyduk ve böylelikle Kayseri Erciyes Spor Kulübü yönetimine talip olduk. Bu yüzden başta bakanımız Mehmet Özhaseki'ye Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e Melikgazi Belediye Başkanı ve Onursal Başkanımız Memduh Büyükkılıç'a ve aynı zamanda Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a desteklerinden dolayı teşükker ediyorum. Bu sezon durum ortada. Biz bu takımı 3. Lig'de şampiyon yapmak için geliyoruz önümüzdeki yılda şampiyon etmek için transfer yapacağız Allah'ın izniyle şampiyon olacağız" diye konuştu.

Hürriyet-Yeniköy'de bulunan kulüp tesislerinde yarın saat 11.00'da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'a katılım yüksek olması beklenirken, oturumun salon yerine idman sahasında yapılacağı açıklandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Erciyesspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title