Haberler

Kayseri Erciyesspor'da Uğur Tütüneker İstifa Etti

Güncelleme:

SAİ Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker görevinden istifa etti

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının sona ermesinin ardından sürpriz bir istifa geldi. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un başına henüz bir ay önce geçen teknik direktör Uğur Tütüneker, görevinden ayrıldı. Uğur Tütüneker, Bülent Kormaz'dan sonra göreve gelmişti.

"ŞAPKAMIZI ÖNÜMÜZE KOYUP DÜŞÜNECEĞİZ" DEMİŞTİ

Tütüneker, 5-2'lik Kasımpaşa yenilgisinin ardından yaptığı basın açıklamasında "Ağır bir mağlubiyet aldık, şapkamızı önümüze alıp değerlendirmek lazım. Hem kendimizi hem de futbolcuları değerlendirmek lazım. Başkanımızla oturup konuşarak, değerlendireceğiz. Sırf futbolcuları değil, biz de kendimizi değerlendireceğiz, önümüze bakacağız. En son değerlendirmeyi başkanımızla yapacağız" diye konuşmuştu.

İSTİFA SOROSU YÖNELTİLMİŞTİ

51 yaşındaki teknik adam, bir basın mensubunun "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna da istifa etmeyi düşünmediğini ama Kulüp Başkanı Ziya Eren ile durum değerlendirmesi yapacağını sözlerine eklemişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kayseri Erciyesspor Uğur Tütüneker Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

AdanalımobilWeb@haberler.com:

Uğur tütüneker adam mıdır

3
32
yanıtYanıtla
KKMobil-IOS:

Sen Bülent'inde al gayseye git it

4
19
yanıtYanıtla
BozoMobil-IOS:

Zaten seni hiç tutmamıştık anca gidersin

8
13
yanıtYanıtla
Ömer Yıldırım:

Türkiyede Teknik Direktör olarak bir avuç adam var zaten. Hasbelkader diploma almışlar. Muhtemelen bu işinde bir mafyası var herhal. İşsiz kalmıyorlar. Biri ayrılınca hemen boştaki bir başkası(Parada anlaşırsa) geliyor. Yılmaz vural, Sergen Yalçın, Hikmet hoca, Rıza hoca, Uğur hoca başlıca örnekler daha çok var yazmaya gerek yok. Peki yeni talipler neden yok denirse ben bunun özellikle engellendiğini kasden zorlaştırıldığını düşünüyorum.

12
5
yanıtYanıtla
TurkMobil-ANDROID:

sermil dingosu sermissin gene lafı

7
3
yanıtYanıtla
Erol öncüMobil-IOS:

Bu Kacinci istifa haberi acaba öyrenebilirmiyim?

6
1
yanıtYanıtla
H.DmobilWeb@haberler.com:

Kahvede otursaydınya, ne işinvar kayseride. Senin işinmi takım yönetmek o işler erkek işi.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title