Haberler

Kayseri Erciyesspor'da Transfer

Mavi siyahlı ekip, daha önce prensipte anlaştığı Cenk Ahmet Alkılıç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, daha önce prensipte anlaştığı Çaykur Rizespor'dan oyuncu Cenk Ahmet Alkılıç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Mavi-siyahlı kulübün basın sözcüsü Kaan Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Bu kapsamda dana önce prensipte anlaştıkları Cenk Ahmet ile resmi sözleşme imzaladıklarını belirten Savruk, "Cenk Ahmet'i 3 yıllığına kadromuza kattık. Yeni transferimizin kulübümüze ve oyuncumuza hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz. Cenk Ahmet, geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak oynadığı dönemde takımımızda etkili futboluyla ön plana çıkmıştı. Aynı performansını bu sezonda artırarak sürdürmesini temenni ediyoruz" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor daha önce de iç transferde kaleci Gökhan Değirmenci ve  Cem Can ile sözleşme imzalamış, dış transferde ise Kardemir Karabükspor'dan İlhan Parlak ve gurbetçi oyuncu Mahmut Özen'i kadrosuna katmıştı. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Kayseri Erciyesspor Cenk Ahmet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title