Haberler

Kayseri Erciyesspor'da Galibiyet Sevinci

Kulübün basın sözcüsü Savruk: "Balıkesirspor'u farklı yenerek, ligde 4 hafta aranın ardından galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Spor Toto Süper Lig'de Balıkesirspor'u farklı yenerek, 4 hafta aranın ardından galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 11. haftasında konuk ettikleri Balıkesirspor'u 4-0 yendiklerini hatırlattı. Sıkıntılı bir dönemden geçmelerine karşın zorlu karşılaşmadan galip ayrılmalarının önemli olduğunu belirten Savruk, "Bu takımı kuran Bülent Korkmaz. Kendisine bugüne kadar yaptığı emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kurduğu takım ortada ama bazen aşı tutmuyor. Teknik heyet değişikliğine gittik. Mustafa Şimşek Özkeş hocamız, iyi kurulan takımı Balıkesirspor karşısında çok güzel oynattı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaliteli futbolculara sahip olduklarını vurgulayan Savruk, ilerleyen haftalarda puan tablosunda daha iyi yerlere geleceklerine inançlarının tam olduğunu belirtti.

Gol yollarında etkin olamama sorununu Balıkesirspor karşılaşmasında çözdüklerini ifade eden Savruk, "Balıkesirspor'u farklı yenerek, ligde 4 hafta aranın ardından galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra da golü galibiyetler almaya devam ederiz. 3 puanlık sistemde tek galibiyet yetmiyor. Önümüzdeki Sivasspor maçını da böyle oynayıp kazanmamız gerekiyor" dedi. - Kayseri

Kaynak: AA / Spor

Kayseri Erciyesspor Balıkesirspor Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

kaya:

balkes bu işten vazgeç süper lig senin neyine . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title