Haberler

Kayseri Erciyesspor Çıkmazda

KAYYUM'a devredilen ve kapanmanın eşiğine gelen Kayseri Erciyesspor'un Teknik Direktörü Mustafa Şimşek Özkeş, kayyum heyeti adına konuşan Bülent Dener ve kaptan Yusuf Balcıoğlu kulübün çok zor durumda bulunduğunu, söyledi.

KAYYUM'a devredilen ve kapanmanın eşiğine gelen  Kayseri Erciyesspor'un Teknik Direktörü Mustafa Şimşek Özkeş, kayyum heyeti adına konuşan Bülent Dener ve kaptan Yusuf Balcıoğlu kulübün çok zor durumda bulunduğunu, söyledi. Kayseri Erciyesspor'a 21 Kasım'a kadar yönetici çıkmadığı takdirde kulübün tarihe karışacağı belirtildi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Şimşek Özkeş, sporcuların bir çoğunun öğrenci olduğunu, antrenmana gelecek otobüs biletleri bile bulunmadığını anlatırken, "Antrenmana geliyorlar yemek yok. Sıcak su yok ve önümüz kış. Biz bu çocukları duşa nasıl sokacağız? İçimiz yanıyor ama elimizden bir şey gelmiyor. Kulüp çalışanları, teknik heyetteki arkadaşlar ve sporcularımız yokluk içinde mücadele ediyoruz" dedi.

Kayseri Erciyesspor kaptanı kaleci Yusuf Balcıoğlu, zor koşullarda antrenman yaptıklarınrı, havanın soğumasına rağmen soğuk su ile duş almak zorunda kaldıklarını belirterek şöyle dedi:

"Yiyecek yemeğimiz, doğalgazımız yok. Bu nedenle yemek pişmiyor. Bu zor şartlarda biz futbolcular olarak çok zor şartlarla karşı karşıya kalıyoruz. Sporcular olarak para- pul gözetmiyoruz. Bize biraz destek olunsa takım çok daha iyi yerlere gelecek. Bir çoğunun buraya gelecek otobüs parası ve çay içecek parası yok. Fedakarlık yaparak geliyoruz. Büyüklerimizin de fedakarlık yapmalarını bekliyoruz."

Erciyesspor Kayyum heyeti adına konuşan Bülent Dener da, 30 Ağustos'ta yaptıkları kongreden bu yana değişen bir şey olmadığını bildirirken, şunları söyledi:

"14 Kasım tarihi için alınmış bir genel kurul kararı var. Çoğunluk sağlanamazsa 21 Kasım'da genel kurul yapılacak ve o zamana bu kulübün kaderi belli olacak. Bu tarihe kadar birisi gelmezse Kayseri'de böyle bir kulüp kalmayacak. Şehrimizin önde gelenleri, sanayici ve kanaat önderlerinden destek bekliyoruz. Toplam 370 sporcumuz, çalışanlarımız var. Elimizden geldiğince itina gösteriyoruz. Burada çocuklar buz gibi sularda duş alıyor, içimiz parçalanıyor. Birileri sesimizi duysun."

Dener, bir soru üzerine İstikbal Mobilya'nın takıma sponsor olacağı konusunda haberler bulunduğunu ancak, kulübümüze bu konuda gelen bilgi veya yazı olmadığını ekledi.

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyesspor Mustafa Şimşek Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title