Haberler

Kayseri Erciyesspor, Akhisar Belediyespor'a 2-1 Yenildi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında Kayseri Erciyesspor, kendi sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kayseri Erciyesspor, kendi sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenildi. Maç sonrası iki tarafın teknik adamları maçı değerlendirdi.

Karşılaşama sonrası maçı değerlendiren Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Üzgünüz. Kendi evimizde mağlup olmamamız lazımdı. Maalesef birçok eksik vardı. Benim en çok üzüldüğüm taraf 80 metre Gkekas'ın depar atıp gol atması. Bizim de atmamız lazımdı. Maçın hakkı beraberlikti" diye konuştu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Maçın başından itibaren kontrolü elimizde tutmaya çalıştık. Antep müsabakası analiziyle özellikle kenar bölgedeki etkinliğimizi arttırırsak üstünlüğü ele alırız diye düşündük. Rakip kendi evinde çok cesur oynadı. Bu da bizim oyunumuzu yansıtmamıza neden oldu. Deplasmanda aldığımız 3 puan için mutluyum" değerlendirmesinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Kayseri Erciyesspor Bülent Korkmaz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title