Haberler

Kayseri Erciyespor - Sanica Boru Elazığspor Maçı Ardından

Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında kendi evinde Sanica Boru Elazığspor'u 3-0 mağlup etti.

Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında kendi evinde Sanica Boru Elazığspor'u 3-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yabancı sınırlamasının teknik adamları zorladığını söyledi. Karaman, futbolcuları kutladığını belirterek, "Zor bir maçtı. Maç öncesi her iki teknik adam da planlamalarını yapıyor. Biz biraz daha farklı plan yaptık hem kadro hem teknik anlamda. İlk dakikalarda bu düşünce takım adına skor olarak döndü. Karşımızda saygı duyulacak bir Elazığspor vardı. Biz 28 hafta sonra 3 puanı aldıktan sonra küme düşme potasının üzerinde yer alıyoruz. Bugünkü 3 puanı ilerleyen haftalarda kıymetli kılabilmek için galip gelmek zorundayız. Türkiye'deki yabancı sınırlamasının getirdiği dengelerde teknik direktörler zorluklar yaşıyor. Takım iyi gidiyor, oyuncuyu almıyorsunuz. O oyuncuyu ayarda tutmak, motive etmek zor oluyor. Takımımızda en çok sorulan oyuncunun ismi neydi. Hiç kimsenin tanımadığı Joseph de o. Vileminckx banko oynayabilecek bir oyuncu ama bu zorluğu yaşıyoruz. Oynattığınız zaman da aynı performansı bulamıyorsunuz. Antrenörler zorluk yaşıyor. İnşallah bundan sonraki kararlarda teknik direktörlerin düşünceleri alınır ve Türk futbolunun gelişmesi için önemli adımlar atılır. Daha yapılacak çok işimiz var" dedi.

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Cenk Ahmet de bütün arkadaşlarını yürekten kutladığını belirterek, "Son üç haftadır bir puan aldık. Bu maç bizim için çok önemliydi. İyi bir oyunla üç puan aldık, mutluyuz" şeklinde konuştu.

Kayseri Erciyessporlu Joseph Çınar ise kazanmak zorunda olduklarını vurgulayarak, "Bütün hafta boyunca bu maç için çalıştık. Maç başladığında da görüldü ki, takım sahada mükemmel bir performans ortaya koydu. Kazandığımız için mutluyuz" yorumunda bulundu.

SANİCA BORU ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü İrfan Saraloğlu konuşulması zor bir maç olduğunu ifade ederek, "İki oyuncumuzun yokluğunu çektik. Oyunun başında iyi başlayamadık. Erken gol yedik. Gol öncesinde bazı oyuncularımızın bulunması gereken yerde bulunmadığını gördük. Toparlanma direncini gösteremedik. Maçı kaybetmek, puan sıralamasında bizi bir sıra aşağı çekti. Son 6 takımın son 6 maçta rahat olmadığını söyleyebiliriz. En kısa zamanda toparlanıp, Antep maçında çıkış yakalamak istiyoruz. Teknik ekip olarak üstümüze düşeni yapacağız. Futbolcular da üzerine düşeni yaparsa çıkış yakalarız" diye konuştu.

Sanica Boru Elazığsporlu futbolcu Tanju Kayhan ise maça kötü başladıklarını vurgulayarak, "1-0'dan sonra takımda düşüş oldu. Bize yakışmayan bir futbol oynadık. Üzgünüz. Önümüzde 6 hafta var" dedi.

Sanica Boru Elazığsporlu futbolcu Serdar Özkan'da, sergiledikleri futbolla kendilerini rezil ettiklerini belirterek, "Bu zamana kadar böyle kaybetmemiştik. Ah, vah demeye vaktimiz yok. Önümüzdeki maçları almamız lazım. İnşallah bunu telafi edebiliriz. 5-0 kaybedip, iyi oynasaydık böyle konuşmazdım ama kötü oynadık" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Hikmet Karaman Elazığspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title