Haberler

Hasta ve Yakınları 3 Güvenlik Görevlisini Bıçakladı

Güncelleme:

Kayseri'de Acil Servis'te görevli 3 güvenlik görevlisi, tedavi olmaya gelen 40 yaşındaki Şükrü Y. ve akrabalarının bıçaklı saldırısına uğrayarak yaralandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis'te görevli 3 güvenlik görevlisi, tedavi olmaya gelen 40 yaşındaki Şükrü Y. ve akrabalarının bıçaklı saldırısına uğrayarak yaralandı.

HASTA SERUM TAKILMASINI İSTEDİ

Olay dün akşam meydana geldi. Astım hastası olduğu belirtilen Şükrü Y., iddiaya göre, burada oksijen tedavisi aldığı sırada, kendisine serum takılmasını da istedi. Görevli doktorun buna gerek olmadığı söylemesi üzerine Şükrü Y., nöbetçi doktorla tartıştı.

AKRABALARI İLE GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİ BIÇAKLADI

Devreye giren güvenlik görevlileri Y.'yi dışarı çıkardı. Güvenlik görevlilerini tehdit ederek hastaneden ayrılan Şükrü Y., kimlikleri belirlenemeyen bir grup akrabaları ile birlikte acil servise geldi, 3 güvenlik görevlisini bıçakladıktan sonra kaçtı.

2 KİŞİ TABURCU OLDU, 1 KİŞİ YOĞUN BAKIMDA

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan güvenlik görevlilerden 30 yaşındaki Ahmet Han Gümüş'ün tedavisi yoğun bakım servisinde tedavisi sürerken, diğer yaralılar 30 yaşındaki Mustafa Güney ile 33 yaşındaki Raşit Bozca taburcu edildi.

Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

murat barutMobil-ANDROID:

hakettiği için bıçaklanmistir. artis olan güvenlik çok. adamına göre muamele yaparsan yersin bıçağı. umarım hastanede çalışan güvenlik kadro almaz.tabi içlerinde adam olanda var .Ama karakteri bozuk çok var.

7
22
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Doktora ne gerek var, kendi tedavisini yapacakmış, Kayseri''de, kesin yandaştır, yoksa bu cesareti nereden alacaklar!!!

2
7
yanıtYanıtla
YPAMobil-ANDROID:

işte bu...kadar....? bu gibi insanlara Devlet ne yasın. Polisi ne yapsın..? doğru dürüs bir kanun yok..! Polisi aynı... karakolu aynı..kararlar aynı... biraz Avrupaya bakın..... eksiklik nerden kaynaklanıyor.?

7
1
yanıtYanıtla
01:

önüne gelen biçaklıyor sonra serbest kalıyor adalete bak. . .

8
0
yanıtYanıtla
çetin kaya:

10 tane güvenlik saldırırsa adama ne yapıcaktı

1
6
yanıtYanıtla
dr:

acilen beyin cerrahiye uğre. Kafandaki koca boşluğa bi su falan doldursunlar. Adam doktor bıçaklamaya gelmiş. Senin gibi ... diyo hala 10güvenlik saldırırsa. Akılsız adam güvenlik saldırmak değil adı üstünde güvenlik için orada!

yanıt16
yanıt0
akpMobil-ANDROID:

güvenlik asil işi yapiyor güvenliği taşaron sisteminden cikarsinlar kadro verilsin verilmiyecekse resmi kurumlar kendi bünyesine sozlesmeye alsin mumkunse..

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HERKESE GEÇERLİ BİR TEBESSÜM BİR GÜLÜMSEME BİN ÇİCEK ACAR İNSAN YÜZÜNDE GÜLÜMSEYİN ESKİDEN İNSANLAR ŞAKA GÜLÜMSEME TEBESSÜM VARDI ŞİMDİ YOK ULAN İNSANOĞLU ULAN İNSAN OĞLU GÜLÜMSE ULAN GÜLÜMSE ULAN GÜLÜMSE

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hiç bir iş zor değil kendini bilmeyen insan sıfatı işi zorlaştıyor yok güvenlik zor yok hastane doktoru zor her şey kolay insanlar cahil baradayı başı boş medeniyetsiz karaktersiz çapulcu kişler işi zorlaştırır olacak osmanlı tokması eline elmi yaman tokma mı yaman bak nasıl herkes hanzır olur dizayna gelir tok mak lazım osmanlı tokmağı hak edene tokmak

4
0
yanıtYanıtla
Ulvi:

Esra hanımın bebeği bizim tek umudumuz Ülkenin geleceği ahlaki çöküntüyü önleyecek tek kişi o bebektir.

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title