Haberler

Kayseri'den Kısa Kısa

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin, ilçelerdeki yatırım programının belirlenmesi amacıyla düzenlediği toplantılar Pınarbaşı ve Sarız ilçeleriyle devam ettirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin, ilçelerdeki yatırım programının belirlenmesi amacıyla düzenlediği toplantılar Pınarbaşı ve Sarız ilçeleriyle devam ettirdi.

Pınarbaşı'daki toplantıya, Özhaseki'nin yanı sıra Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş da katıldı.

Özhaseki, toplantının ardından yaptığı açıklamada, hizmetler için büyükşehire bağlanan 11 ilçeyi program dahilinde gezdiklerini belirterek, "Biz ne kadar dışardan tespit yaparsak yapalım, eğer sıkıntı varsa içinde yaşayanlar daha iyi birliler. Bu nedenle belediye başkanı arkadaşlarımızla toplantı yapıyoruz. Onlarla bir araya gelip hem bu yıl hem de önümüzdeki yıllarda yapılabileceklerini sırayla gündeme alıyoruz" dedi.

Özhaseki ve beraberindekiler, daha sonra Sarız'a geçerek Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu'dan ilçe hakkında bilgi aldı.

Başkan Özhaseki, inisiyatif alarak ilçe belediyelerinin altından kalkamayacakları hizmetleri büyükşehir olarak yapacaklarını belirtti.

İl Emniyet Müdürü Kulular'dan Özhaseki'ye ziyaret

İl Emniyet Müdürlüğüne atanan İbrahim Kulular, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti.

Özhaseki, Emniyet Müdürü Kulular'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Büyükşehir'den restorasyon ihalesi

Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli kültür sanat projelerinden birisi olan  tarihi Kayseri Mahallesi'nin restorasyon çalışması için ihale düzenlendi.

Yaklaşık maliyeti 896 bin 220 lira olan ihalede, San Grup 555 bin 552 lira, Sentez firması 638 bin 283 lira, Kayabağ firması 666 bin 269 lira, Ergün Mühendislik 676 bin 223 lira ve Çağ restorasyon firması 791 bin 782 lira teklif verdi.

İhaleyi kazanan firma, komisyonun teklifleri değerlendirmesinin ardından açıklanacak. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Özhaseki Mustafa Dursun Kayseri Sarız Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title