Haberler

Kayseri'den Kahta'ya Kitap Desteği

12 Dev Adam Basketbol Okulları "1 Kitap 1 Mektup & 1 Hayal 1 Dost Projesine" 455 kitapla destek verdi.

Kayseri'deki 12 Dev Adam Basketbol Okulları antrenör, sporcu ve velileri, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde düzenlenen "1 Kitap 1 Mektup & 1 Hayal 1 Dost Projesine" 455 kitapla destek verdi.

Antrenör Hasan Aksoyak, yaptığı açıklamada, 12 Dev Adam Basketbol Okulları'nın Kayseri'de 10 yıldır çalışmalarını sürdürdüğünü anımsattı.

Çocukların sosyal sorumluluk bilinçlerinin artması ve yeni arkadaşlıklar kurabilmeleri amacıyla da bir çok proje geliştirdiklerini ifade eden Aksoyak, şöyle devam etti:

"Bu çerçevede Adıyaman'da devam eden 1 Kitap 1 Mektup & 1 Hayal 1 Dost Projesine toplamış olduğumuz 455 kitapla destek olduk. Gerçekten çok anlamlı ve tarifi imkansız bir proje. Çocuklarımız bu sayede kendi okudukları kitapları, kitap okuma şansı bulamayan arkadaşlarına göndererek hem onların da bu duyguya yaşamalarına destek oldular hem de yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurdular. Projenin koordinatörlüğünü yapan Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Üsteğmen Hasan Dombaycı'ya sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum."

Aksoyak, bu ve benzeri projelerde kendilerine her zaman destek olan Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'e de teşekkür etti. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Adıyaman Kayseri Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title