Haberler

Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Kayseri'deki terör saldırısı nedeniyle, Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a taziye mesajı gönderdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Kayseri'deki terör saldırısı nedeniyle, Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a taziye mesajı gönderdi.

Vatan Partisinden yapılan yazılı açıklamada, Perinçek'in taziye mesajında, Kayseri'deki saldırı nedeniyle başsağlığı dilediği, devletçe ve milletçe milli seferberlik vurgusu yaptığı belirtildi.

Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir ile Öz Ağaç-İs Sendikası Genel Başkan Vekili Tuncay Dolu da Kayseri'de düzenlenen terör saldırısını kınadı.

Şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve millete baş sağlığı dileyen Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

"Hastanelerde tedavi altına alınan yaralı vatandaşlarımıza ve ailelerine de geçmiş olsun diyor, Allah'tan acil şifalar temenni ediyorum. Saldırı doğrudan askerimizi hedef almış. Alçakça planlanmış olan bu saldırının misliyle karşılık bulacağından şüphemiz yoktur. Bu alçaklara gereken ders bir an önce verilmelidir. Bu saldırı ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve birlikte yaşama kültürüne karşı yapılmış bir saldırıdır. Bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Terörle, ülkemizi ve vatandaşlarımızı sindirmeye ve korkutmaya çalışan alçaklar iyi bilmelidir ki, halkımız bu hainliğe izin vermeyecektir."

"Bu aziz millet bu oyunu bozacaktır"

Öz Ağaç-İs Sendikası Genel Başkan Vekili Dolu ise terör örgütlerini maşa olarak kullananların Türkiye'ye topyekün savaş ilan ettiğini ve diz çöktürmeye çalıştığını belirterek, Türk milletinin bu oyunu bozacağını vurguladı.

Sendika üyelerinin 'evine, aracına Türk Bayrağını as' kampanyası başlattığını aktaran Dolu, şunları kaydetti:

"Kayseri'de on binden fazla üyesi olan Öz Ağaç-İş Sendikası Kayseri'de meydana gelen hain terör saldırısı sonrası yaşanan olayı sert bir dille lanetledi ve üyeleri ile birlikte bayrak asma kampanyası başlattı. Melanet yuvası olan sözde büyük ülkeler ve onların terör örgütü hüviyetindeki güvenlik teşkilatları var terör örgütlerinin arkasında. Bu çok net. Bu güçler, terör örgütlerini maşa olarak kullanarak Türkiye'yi diz çöktürmeye çalışıyor. Vekalet savaşları yöntemi ile Türkiye'ye topyekun savaş ilan etmiş durumdalar. Bu aziz millet bu oyunu bozacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Binali Yıldırım Doğu Perinçek Hulusi Akar Kayseri Politika Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title