Haberler

Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Kayseri'de meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Kayseri'de meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Belediye Başkanı Akdoğan, yayımladığı mesajda, Erciyes Üniversitesi yakınlarında bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısında askerlerin ölmesinden ve yaralanmasından büyük üzüntü duyduklarını kaydetti.

Türkiye'nin daha güzel yarınlara ulaşmasını istemeyen hain güçlerin bir kez daha devreye girdiğini aktaran Akdoğan, "Bizleri canları pahasına koruyan askerlerimize yönelik bu hain saldırıyı yapan hainlerin hiçbir kutsalı yok, amaçları ülkede kaos ve kargaşa oluşturmaktır ve güzel Türkiye'mizdeki huzuru kaçırmaktır. Bu nedenle ülkemizin çok zorlu bir süreçten geçtiğini hepimiz görüyoruz." ifadelerini kullandı.

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ise, terör saldırısının Türkiye'nin birlik ve beraberliğini asla bölemeyeceğini ifade ederek, Türkiye olarak zor günlerden geçtiklerini anımsattı.

Menfur saldırının Türkiye'nin huzur ve kardeşliğine yapıldığına dikkat çeken Özyurt, şunları kaydetti:

"Bu zor günler bize daha çok kenetlenmeyi öğretti. Terörden, kandan ve kargaşadan medet uman hainler, emellerine ulaşamayacaklarını çok iyi bilmelerine rağmen yine de kinlerini kusmaya, çirkin yüzlerini göstermeye devam ediyorlar. Ama bizler millet olarak daha çok kenetlenerek bu hainlere fırsat vermeyeceğiz. Yaşanan üzücü olayda şehit olan tüm askerlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özyurt Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

title