Haberler

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu: 7 Tutuklama

Kayseri'de polis ekiplerinin yaptığı operasyonlarda 'uyuşturucu madde ticareti yaptıkları' iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi mahkemece tutuklandı. Operasyonlarda, bir otobüs yolcusuna ait müzik aleti orgun içine gizlenmiş 9 kilo 541 gram eroin ele geçirildi.

Kayseri- Malatya Karayolu üzerinde yapılan kontrolde, Konya plakalı şehirlerarası otobüsün yolcularından A.K.'ye ait olduğu belirlenen siyah çantadaki orgun boşluklarına zulalanmış 28 paket halinde 9 kilo 541 gram eroin ele geçirildi. A.K., 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan tutuklandı.

İRANLI TORBACI TUTUKLANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine ve sokak satıcılarına yönelik olarak yürütülen çalışmalarda, uyuşturucu madde sattığı tespit edilen İran uyruklu M.M.B.P., Pozantı Caddesi üzerinde yakalandı. İranlı şüphelinin üzerinde 10 paket satışa hazır toplam 16 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi ele geçirildi. Bu kişinin evinde yapılan aramada ise 1 hassas terazi bulundu. İranlı şüpheli M.M.B.P., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kayseri Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

HER ÇEŞİT UYUŞTURUCU VAR

Polis ekiplerinin yaptığı bir başka operasyonda ise uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen E.T., K.İ., A.S., İ.A., K.B., S.K., E.K., M.İ., S.D. ve A.T. yakalandı. Bu şüphelilerin toplam 12 olayda 24 kişiye uyuşturucu madde sattıkları tespit edildi. Bu şüphelilerden uyuşturucu madde alanların gösterdikleri yerlerde 13 ekstasy hap, 0,2 gram cannabionid maddesi, 272,41 gram metamfetamin maddesi, 16 gram esrar  ve 3 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Şüphelilerin tacirlerinin üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda ise 1 poşet içerisinde bin 82 ekstasy hap, alüminyom folyoya sarılı satışa hazır 13,4 gram metamfetamin, gazete kağıdı ve kilitli poşet içerisinde 9,5 gram esrar,  uyuşturucu madde satımında kullanılan 155 kilitli poşet,  1 gram kokain ile 2 yarı otomatik av tüfeği ele geçirildi.

5'İ TUTUKLANDI

Yaşları küçük olan A.T. ve S.D. Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan mahkemeye sevk edilen şüphelilerden S.K., E.K., M.İ. ile suça sürüklenen çocuk A.T. ve S.D..serbest bırakılır, E.T., A.T., K.İ., A.S. ve İ.A. tutuklandı. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malatya Kayseri Konya İran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title