Haberler

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

Kayseri Valiliği, düzenlenen iki ayrı operasyonla 36.5 kilogram toz ve kubar esrar ile 15.5 kilogram esrar maddesi ele geçirildiğini duyurdu.

Kayseri Valiliği, düzenlenen iki ayrı operasyonla 36.5 kilogram toz ve kubar esrar ile 15.5 kilogram esrar maddesi ele geçirildiğini duyurdu.

Kayseri Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Kayseri- Malatya karayolu 20'nci kilometresinde, Ankara plakalı bir araca operasyon düzenledi. Dur ihtarına uymayan aracı takip eden emniyet güçleri, Başakpınar yolu girişinde M.B. ve D.S. isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların kaçarken beton kanal içine attıkları tespit edilen iki adet valiz içerisinde 15.5 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Şüpheliler, çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptıkları çalışma sonucu, Kayseri-Malatya karayolu üzerinde 34 plakalı bir otobüste yolcu olarak bulunan şüpheli S.U.'nun çanta ve valizlerinden 27.5 kilogram kubar esrar ile 9 kilogram toz esrar olmak üzere toplam 36.5 kilogram esrar ele geçirildi.

Jandarma ekiplerinin gözaltına aldığı şüpheli S.U., ifadesinin alınmasının ardından adli mercilere sevk edilecek. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başakpınar Malatya Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title