Haberler

Tecavüz Zanlısına Linç Girişimi, Küçük Kız Baygın Bulundu

Güncelleme:

Kayseri'de 18 yaşındaki Halil T.'nin, 8 yaşındaki kıza tecavüz etmesi infiale neden oldu. Tecavüze uğrayan küçük kız ise baygın bulundu.

Kayseri'nin Develi İlçesi'nde 18 yaşındaki Halil T.'nin, 8 yaşındaki kıza tecavüz etmesi infiale neden oldu. Mahalle halkının linç girişiminde bulunduğu Halil T.'yi jandarma güçlükle kurtarıp gözaltına aldı.

HARABE EVE GÖTÜRÜP TECAVÜZ ETTİ

Olay dün akşam Develi ilçesinin Sindelhöyük Mahallesi'ndeki boş ve harabe haldeki bir evde meydana geldi. 18 yaşındaki Halil T, aynı mahallede oturan 8 yaşındaki kız çocuğu E.E.S'yi harabe eve götürerek iddiaya göre tecavüz etti.

Olayı gören mahalle sakinleri kıyasıya dövdükleri Halil T.'yi, gelen jandarma ekibi linçten kurtardı.

BAYGIN HALDE BULUNDU

Halil T. gözaltına alınırken, tecavüz ettiği ileri sürülen E.E.T. harabe evde baygın halde bulundu. Küçük kız kaldırıldığı Develi Devlet Hastanesi'nde ilk tedavinin ardından ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sindelhöyük Kayseri Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (211)

psikolog:

18 yaşında allahın küçük bir ilçesinde yaşayan bir çocuk tamda ergenliğe yeni girmiş duyguları kabarıktır. ve gençler için eğlence makanı yok genel ev yok bişi yok. böle gençlerin böle yapması çok normaldır. ya alan yaratacaksınız bunlara yada ne görürse saldıracaklardır doğal olarak. köydekiler eşşeklere vs saldırmak zorunda kalıyor çünkü bu bir ihtiyaçtır. eğer gençlere herşeyi çok görürseniz ve herşeyden mahrum bırakırsanız onalrda ne görse saldırır. gençlere selam olsun

3
80
yanıtYanıtla
ahmet:

kızla nişanlanıp kız 18 yaşnda geldiğinde evlensinler

5
57
yanıtYanıtla
Ali:

Allah sana akıl versin zavallı adam!

yanıt6
yanıt1
Bence:

Bence o adamla seni evlendirmeli, kizda olsan erkekde olsan fark etmrez,cok yakisirsiniz bu kafayla...

yanıt5
yanıt0
ak gençlik:

Her ramazan ayında bu tür haberler hep AKPyi yıpratmak için çıkarılıyor kurban olarak da AKPnin kalesi olan iller seçiliyor artık bu tarz haberlerin yasaklanması gerek

10
46
yanıtYanıtla
Bawer:

Camiler Kapatisin

4
49
yanıtYanıtla
Urfa hdp:

Artık bunun gibi şerefsiz lik yapanları halka verilmeli

51
1
yanıtYanıtla
Sessiz çığlık:

Bu vatana idam geri gelmedikçe bu şerefsizlerin önüne geçilmez meydanlarda hadım edilerek en ağır işkencelerle idam olmadıkça bunun önüne geçilmez

46
1
yanıtYanıtla
biri iste:

Bi HADIM gelse, valla ne taciz kalir ne tecavüz. . beyinleri duruyor zaten HADIM kelimesini duyunca. Akillari gidiyor kücük beyinlerine biseycik olur diye. . .

44
0
yanıtYanıtla
Kürt Nurten:

çocuk beyaz türk

14
29
yanıtYanıtla
Tüm 211 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title