Haberler

Kayseri'de Moda Rüzgarı

Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezleri'nde eş zamanlı olarak başlayan Forum Fashion Week 2013-2014 Sonbahar-Kış defilesi, Forum Kayseri Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezleri'nde eş zamanlı olarak başlayan Forum Fashion Week 2013-2014 Sonbahar-Kış defilesi, Forum Kayseri Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirdi. Alışveriş merkezinde bulunan 9 giyim firmasının yeni sezon için hazırladığı elbiseleri, ünlü manken Carlos Martin, Tatsyana Tsvikevic, Irmak Atuk ve Merve Büyüksaraç başta olmak üzere yerli ve yabancı 16 manken podyuma çıktı. Ünlü manken Carlos Martin, defile öncesi yaptığı açıklamada daha önce Kayseri'ye geldiğini belirterek, Kayseri mantısını yedim. Türk yemeklerini seviyorum. Ancak, çok kilo yapıyor. Benim de kiloma dikkat etmem gerekiyor dedi. Carlos Martin ve Tatsyana Tsvikevic'in alkış aldığı defile yaklaşık 1 saat sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Carlos Martin Kayseri Türkiye Moda Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title