Haberler

Kayseri'de Mısır Heyeti İle Darbe Tartışması Yaşandı

Güncelleme:

Mobilya fuarı için Türkiye'ye gelen Mısır heyetiyle Kayseri Ticaret Odası Başkanı arasında darbe tartışması yaşandı. Heyet hediyelerini almadan gitti.

Mobilya fuarına katılmak için Kayseri'ye gelen Mısır'ın İsmailiye kenti ticaret odası başkanı ile Kayseri Ticaret Odası Başkanı arasında 'Mısır'daki darbe' tartışması çıktı. Tartışmanın ardından heyet kendileri için hazırlanan hediyeleri almadan gitti.

"DARBE" TARTIŞMASI YAŞANDI

Kayseri'de düzenlenen mobilya fuarı için Kayseri'ye gelen Mısır'ın İsmailiye kenti ticaret odası başkanı ve beraberindeki heyet, Kayseri Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Mısır heyetinin ticaret odasını ziyaretinde 'darbe' tartışması yaşandı.

HEDİYELERİ ALMADAN GİTTİLER

Kayseri Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mehmet Hiçyılmaz'ın Mursi'nin devrilmesini 'darbe' olarak adlandırmasına tepki gösteren heyet, ticaret odasından kendileri için hazırlanan hediyeleri almadan ayrıldı.

MISIR HEYETİ: KİMSE BİZİM ADIMIZA DEMOKRASİ TARTIŞMASINA GİRMESİN

İsmailiye kentinin ticaret odası başkanı Ekram Hussen Hassan El Shfei, Mısır'da yaşananın darbe olmadığını ileri sürerek; "Mısır halkı olarak demokrasiyi biz değerlendiririz, kimse bizim adımıza demokrasi tartışmasına girmesin. Bu bizim iç meselemizdir, kimse karışmasın. Siz medyadan yanlış bilgiler edinmişsiniz. Mursi'yi halk iktidara getirdi. Halk iktidardan indirdi" diye konuştu. Mısırlı konuklar, tartışmanın ardından hazırlanan hediyeleri almadan odadan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Mursi Türkiye Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

Turkish Powerlev_alt@web.de:

yolunuz acik olsun, yakinda zaten osmanlinin parcasi olacaksiniz, ezikler

19
8
yanıtYanıtla
Ottomansdsd@dsdd.de:

MUAAAAAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAHA :) He he sen dediysen dogrudur :))

yanıt0
yanıt0
sonmezsssonmezdag@hotmail.com:

hediyeler ici dolar dolu ayakabi kutusumuydu misirlilar daha durust demeki

7
19
yanıtYanıtla
ibrahimisaroglu@hotmail.com:

hayırlı yolculuklar.daha öteye gidin.isterseniz hediyeleri kargo yapalım.

19
4
yanıtYanıtla
esas ataturkcuyobaz112@gmail.com:

ticaret odasi baskanimiz hediyeleri hak eti kendisi alsin hanimina cocuklarina versin onlara verecegimiz hediye mermidir... muslumanlar senelerdir zulum cekti ve cekiyor muslumanlara zulum cektirenlerin asla yaninda olmayiz olmayacagiz.

20
1
yanıtYanıtla
KAAN KALAYCIkaankalayci81@hotmail.com:

ÇEKTİĞİM MADDİ MANEVİ SIKINTILAR BENİ DERİNDEN ETKİLEDİ BİDE ÜSTÜNE SEVDİĞİMİN GİTMESİ BENİ BİTİRDİ

1
18
yanıtYanıtla
Genc bakisonayla@itadmin.de:

Ulan Ayakkabi Kutularini nasil almazsiniz zirzoplar. Sizin gibi Müslüman olmaz olsun Darbeciler :))

5
13
yanıtYanıtla
ALİcityistanbul17@gmail.com:

katar suudi ve bahreyn ile suriye ye demokrasi getireceklerdi bunlar lan sen önce kendine sonra da işbirliği içinde olduğun arap ülkelerine bak ...hanginizde demokrasi var ki mısır a akıl demokrasi dersi veriyorsunuz..

1
16
yanıtYanıtla
yilmutmutlu_3@hotmail.com:

bu kadar mı ukala bir millet olduk.....siyaseti her tarafımıza bulaştırmasak olmaz mı...??? bir mursi diye tutturduk adamlar konsolosumuzu gönderdiler...mısırda işyeri sahipleri mağdur oldular....vize kalkmıştı tekrar vize koydular...bu mu dış sıyasetimiz...illaki içişlerine karışacağız.....

2
14
yanıtYanıtla
Apaçistrmedya@gmail.com:

Sen Müslanmısın ?

yanıt0
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title