Haberler

Kayseri'de Kuvvetli Lodos

Kayseri'de kuvvetli lodos nedeniyle ev ve iş yerlerinin çatısı uçtu, otomobillerde hasar meydana geldi.

Kayseri'de kuvvetli lodos nedeniyle ev ve iş yerlerinin çatısı uçtu, otomobillerde hasar meydana geldi. Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesinin çatısının uçması sonucu 5 öğrenci yaralandı.

Kentte dünden bu yana etkili olan ve saatteki hızı zaman zaman 80 kilometreye ulaşan lodos, yaşamı olumsuz etkiledi.

Lodos nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerinin çatısı uçtu, sökülen ağaç ve çatı parçalarının üzerine düştüğü araçlarda hasar oluştu. Talas Bulvarı'nın Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Sabancı Kültür Merkezi kavşağında bulunan anıt da devrildi.

Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesinin çatısı da lodos nedeniyle uçtu. Pedagojik formasyon eğitimi alan öğrencilerin final sınavından çıktığı sırada yaşanan olayda, uçan çatının altında kalan 5 öğrenci yaralandı.

Ambulansla Tıp Fakültesi Acil Servisine kaldırılan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu, tedavilerinin ardından bugün taburcu edilecekleri öğrenildi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, kentte etkili olan lodosun saat 23.00'e kadar süreceğini, ardından karla karışık yağmur ve sabah saatlerinde de kar yağışının beklendiğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title