Haberler

Kayseri'de İsrail'e Protesto

Kayseri İyilik ve Kardeşlik Platformu üyeleri, İsrail'in Flistin'e saldırısına tepki gösterdi.

Kayseri İyilik ve Kardeşlik Platformu üyeleri, İsrail'in Flistin'e saldırısına tepki gösterdi. Cumhuriyet Meydan'ın da toplanan grup İsrail aleyhine sloganlar attı.

Cumhuriyet Meydan'ında ellerindeki Filistin bayrakları ve 'Kahrolsun İsrail' yazılı dövizlerle dikkat çeken grup adına basın açıklamasını Celalattin Sipahioğlu yaptı. Konuşmasında, "Kafir İslam alimleri yüzünden güçlü olan bu zalimler yıkılacak" diyen Sipahioğlu, "Zalimler bir gün birliğimizden korkacak. Allah ile aldatanlara inanmayın. Yüreklerinizdeki ve beyninizdeki putları ayaklar altına alın. Bu nedenle her türlü tutuculuktan uzak durmalıyız. Bunun yanında sizin seçtiğiniz yöneticiler hani nerede? Onlar lüks iftar sofralarında boy gösteriyorlar" dedi. Bu sırada kalabalık, 'Hamas'a selam direnişe devam', 'Kahrolsun İsrail', 'Kahrolsun Amerika' sloganları attı.

MÜFTÜ BEDDUA ETTİRDİ

Ardından emekli müftü Mehmet Göktaş, beddua ettirdi. "Allah İsrail'i yok etsin. Bunu yapmaya da bizi vesile etsin" diyen Göktaş siyasileri, bürokratları ve işadamlarını da İsrail'e tepki göstermeye davet etti. Göktaş, "Bizim sesimiz cılız kalıyor. Allah onların da bu meydanlara çıkmasını nasip etsin" diye konuştu. Ardından grup dağıldı. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Filistin Kayseri İsrail Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title