Haberler

Kayseri'de Huzurevinde Bulunan Vatandaşlar Kendilerine Gösterilen İlgiden Memnun

1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevinde yaşayan yaşlılar bulundukları yerde kendilerine gösterilen ilgi ve bakımdan memnun olduklarını söyledi.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevinde yaşayan yaşlılar bulundukları yerde kendilerine gösterilen ilgi ve bakımdan memnun olduklarını söyledi.

Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevinde yaşayan yaşlılar, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü bulundukları yerdeki yaşlılarla geçirdi. Huzurevi hakkında bilgiler veren Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi Müdürü Osman Özgür Güvenç, "Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi Kayseri ilinde hizmet vermekte olup, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin hizmet kategorisinde yer alıyor ve bütün finans kaynakları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Huzurevimiz 200 kişilik kapasitede olup şuan itibariyle 170 civarında huzurevi sakinimize hizmet verilmektedir. Huzurevinde tabi ki yaşlılarımıza sağlık hizmeti, barınma hizmeti, yemek hizmeti, temizlik hizmeti sağlamanın yanı sıra özellikle onların morallerini ve hayatlarını daha iyi şartlarda geçirmeleri boş zamanlarını daha aktif geçirmeleri için sosyal ve sportif faaliyetlerimiz yer alıyor. Gezi faaliyetlerimiz, piknik faaliyetlerimiz, kurumsal ziyaretlerimiz var olmakla beraber sportif anlamda da masa tenisi faaliyetlerimiz, basketbol l turnuvalarımız, bilgi yarışmalarımızla yaşlılarımızın günlerini daha iyi geçirmeleri için çaba sarfediyoruz" diye konuştu.

Huzurevi sakinleri ise, "Ben huzurevinde kalan delikanlıyım. Buraya gelmeden önce kamudan emekli oldum ve burada kalıyorum. Çok rahatız, bütün idari amirlerimizden memnunuz. Böyle rahatlığı başka yerde göremeyiz. Burada güzel vakit geçiriyoruz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özgür Güvenç Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title