Haberler

Kayseri'de Hutbe Okuma Bölge Finali Yarışması Yapıldı

Kayseri’de, din görevlileri arası hutbe okuma bölge finali yarışması yapıldı.

Kayseri'de, din görevlileri arası hutbe okuma bölge finali yarışması yapıldı.

Hunat Camiinde düzenlenen yarışmaya İl Müftü Vekili Galip Koçer, İl Müftü Yardımcıları, düzenlenen yarışmaya katılan din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Yarışmada konuşan İl Müftü Vekili Galip Koçer, "Bugün Hunat Camiinde inşallah hutbe okuma bölge birinciliği yarışması olacak. Diyanet İşleri Başkanlığımız hutbede, ezanda, Kur'anı Kerim'i güzel okumakta birincilikleri tespit etmek için yarışmalar düzenliyor. Bu yarışmalardan diğerleri bitti. Kayseri olarak gerek ezanda gerekse Kuran-ı Kerim'i güzel okumakta 4 bölge birinciliği almış bulunuyoruz. Bugünde hutbe için bölge birinciliği yarışmamız var. Biz arzu ediyoruz ki burada bölge birincisi olan kardeşimiz Türkiye birincisi olsun. Bu açıdan tüm yarışmacı kardeşlerime başarılar diliyorum diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından din görevlileri Mesut Yıldız, Ahmet Dilek, Kadir Şahin, Cafer Ekecik, Şuayip Aktaş ve Süleyman Akbaş hutbe okuyarak birincilik için yarıştı. Jüri tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından hutbe okuma yarışmasında bölge birincisi seçilecek. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title