Haberler

Kayseri'de Hırdavat Dükkanındaki Göçük

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç ile Kayseri Oto Sanatkarları Odası Başkanı Şeyhi Odakır, Eski Sanayi Bölgesi'nde göçük sonucu tamamen yıkılan hırdavat dükkanında incelemelerde bulundu.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç ile Kayseri Oto Sanatkarları Odası Başkanı Şeyhi Odakır, Eski Sanayi Bölgesi'nde göçük sonucu tamamen yıkılan hırdavat dükkanında incelemelerde bulundu.

İncelemenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Övüç, göçüğü büyük üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, tek tesellilerinin olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmaması olduğunu söyledi.

Odakır ise göçüğün olduğu andan itibaren iş yeri sahibine destek olmaya çalıştıklarını ifade ederek, bu desteğin süreceğini kaydetti.

İş yeri sahibi Orhan Ünlüsavran da başta Kocasinan Belediyesi olmak üzere kendilerine yardımcı olan kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde Eski Sanayi Bölgesi 3. Cadde'de bulunan 3 katlı hırdavat dükkanında yılbaşı gecesi meydana gelen göçük sonucu iş yeri tamamen yıkılmış, içerideki malzemeler zarar görmüştü. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title