Haberler

Kayseri'de Hentbol Takımını Taşıyan Midibüsün Devrilmesi

Hentbol Erkekler 2. Lig takımlarından Adıyaman Belediyespor kafilesini taşıyan midibüsün devrildiği kazada yaralanan sporcular Adıyaman'a geldi.

Sporcuları, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinde, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ile yakınları ve arkadaşları karşıladı.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, karşılama töreninde yaptığı konuşmada, sporcuların bundan sonraki hayatlarında her zaman yanlarında olacaklarını ve sıkıntıları beraber aşacaklarını söyledi.

Kazada hayatını kaybeden sporculara Allah'tan rahmet dileyen Kutlu, "Tek üzüntümüz onlar keşke aramızda olsaydı ama olanın önüne geçilmiyor. Bu da Allah'ın takdiri" dedi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü ise böyle kazaların bir daha olmamasını temenni ederek, sporculara geçmiş olsun diledi.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı da geçmiş olsun dileğinde bulunup, sporcuların her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Göksun'dan Pınarbaşı istikametine seyreden İsmail Üçkardeş yönetimindeki Hentbol Erkekler 2. Lig takımlarından Adıyaman Belediyespor kafilesini taşıyan 02 LC 387 plakalı midibüsün Pınarbaşı-Sarız karayolu Ayranlık Mahallesi mevkisinde kontrolden çıkarak devrildiği kazada oyunculardan Ebu Sadık Ünlü olay yerinde, Ahmet Öztürk ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, 12 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Talha Gönüllü Adıyaman Üniversitesi Hüsrev Kutlu Ahmet Bağcı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title