Haberler

Kayseri'de 'Güvenli Okul' İçin 339 Polis Görev Yapacak

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 2015- 2016 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte 'Güvenli Okul, Güvenli Eğitim' projesinin hazırlandığını ve proje kapsamında 339 emniyet personeli ile 52 ekibin okulların güvenliği için görevlendirildiğini bildirdi.

KayseriValisi Orhan Düzgün, 2015- 2016 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte 'Güvenli Okul, Güvenli Eğitim' projesinin hazırlandığını ve proje kapsamında 339 emniyet personeli ile 52 ekibin okulların güvenliği için görevlendirildiğini bildirdi.

Vali Düzgün, 'Güvenli Okul, Güvenli Eğitim' projesi ile geleceğin teminatı çocukların daha güvenli ve huzurlu bir şekilde sadece eğitimleriyle ilgilenebilecekleri ortamların oluşturulmasının amaçlandığını kaydetti. İl merkezinde bulunan 391 okulda güvenliği sağlamak amacıyla 275 polis memurunun okul irtibat görevlisi, 64 rütbeli personelin ise okul irtibat amiri olarak görevlendirildiğini ifade eden Vali Düzgün, öğrencilerin günlük yaşamlarının önemli bir kısmının okullarda geçtiğini anımsatarak, "Okullar ve civarında meydana gelen olayların analizleri sonucunda 17 okulda sabit olmak üzere 26 ring görevi ve 9 acil müdahale ekibi olmak üzere toplam 52 ekip görevlendirildi" dedi.

Vali Düzgün, alınacak tedbirlerin tek başına yeterli olmayacağına işaret ederek, bu konuda velilere de önemli görevler düştüğünü kaydetti.

Vali Düzgün, "Öğrenci ve öğretmenlerimizin huzur ve güvenliği için okulların yakın çevresinde sistematik bir şekilde güvenlik önlemlerini alıyoruz. Gerektiğinde velilerimizin de emniyet güçleri ile işbirliği halinde olmasını önemsiyoruz" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vali Orhan Düzgün Orhan Düzgün Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title