Haberler

Kayseri'de; Erciyesspor Yılın Takımı, Hikmet Karaman Yılın Teknik Direktörü

Kayseri'de yayınlanan bir spor gazetesinin düzenlediği 9'uncu geleneksel Kayserimaç 2013 Oscarları ödül törenine Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Özhaseki, profesyonel ve amatör kulüp başkanları, yöneticiler, antrenör, hakem, saha komiseri ve çok sayıda sporcu katıldı.

Kayseri'de yayınlanan bir spor gazetesinin düzenlediği 9'uncu geleneksel Kayserimaç 2013 Oscarları ödül törenine Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Özhaseki, profesyonel ve amatör kulüp başkanları, yöneticiler, antrenör, hakem, saha komiseri ve çok sayıda sporcu katıldı. Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde yapılan etkinlikte konuşan Vali Orhan Düzgün, 9 yılını dolduran bu organizasyonu ve spor camiasını bir araya getiren yöneticileri kutluyorum. Kayserispor'un küme düşmesine üzüldük. İnşallah Kayseri Erciyesspor'umuz ligde kalır dedi. Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Özhaseki'de Kayserispor'un gelecek sezon yeniden Süper Lig'e döneceğine inandığını belirtti, Kayseri'de spor alt yapısını oluşturacat tesisler yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Kayseri Erciyesspor'da son 2 maçını kazanmalı diye konuştu.

Gazetenin genel yayın müdürü Salih Balcı'da, Kayseri bir spor kenti. Kayseri Erciyesspor'uyla, Kayserispor'uyla, Kaskispor kadın basketbol takımıyla, Hentbol Süper Ligi'ndeki yeni takımı Rainbow'uyla sportif alanda mücadale ediyor dedi.

Törende Mehmet Özhaseki'ye onur ödülü, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a yılın belediye başkanı, Kayseri Erciyesspor Başkanı Eren'e yılın spor adamı, Kayseri Erciyesspor'a yılın takımı, Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Hikmet Karaman'a yılın teknik direktörü, Kayseri Erciyessporlu Yasin Öztekin ve Papa Diakhathe'ye profesyonel dalda yılın futbolcusu, Torku Konyaspor genel menajeri Seyit İçgül'e yılın menajeri, Kayserispor yönetim kurulunun en genç üyesi Mehmet Delikan'a yılın yöneticisi ödülü verildi. Bekir Yıldız, Abdullah Keskinkılıç, Şahin Sucukları, İl Özel İdare Ampute takımı, Harun Çelik, Mehmet Özdemir, Hacılar Kayseri Erciyesspor, futbol hakemleri Emre Altun ve Murat Ülger, Rainbow hentbol takımı, Fatih Mehmet Akbeyaz ve Kayseri Erciyesspor alt yapısı özel ödüle layık görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyesspor Vali Orhan Düzgün Mehmet Özhaseki Hikmet Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title