Haberler

Kayseri'de 'Erciyes Çocukları Yaz Okulu' Şenliği Gerçekleştirildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğinde ‘Erciyes Çocukları Yaz Okulu’ şenliği gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğinde ' Erciyes Çocukları Yaz Okulu' şenliği gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen şenliğe İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Zaimoğlu, öğrenciler ve velileri katıldı. Programda konuşan İl Mili Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, "Çocuklarımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz. Yıl boyunca onların en uygun yöntemlerle yetiştirilmesi için aldığımız tedbirlerin yanında bu yıl yaz aylarını da değerlendirmeyi başardık. Çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağladık. Onların mutluluğu bizim umudumuz olmaktadır. Bir kamp niteliğinde tasarladığımız Erciyes Çocukları Yaz Okulu kapsamında 287 öğrencimize eğitim imkanlarından yararlanma fırsatı tanınmıştır. 52 velimize aile eğitimi verilmiştir. 3 sivil toplum kuruluşuyla işbirliği yapılmıştır" diye konuştu.

Yılmaz ayrıca, "Etkinlikler sırasında 125 öğrencimiz ve velisi ile birebir görüşülerek rehberlik yapılmış ve 14 velimize uygun eğitim yöntemleri uygulanması konusunda tavsiyede bulunulmuştur. Genel olarak öğrencilerle araştırma, keşfetme, coğrafya, satranç, yaratıcı drama, değerler eğitim, sanat etkinlikleri, spor etkinlikleri temalarında çalıştık" şeklinde konuştu.

İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Zaimoğlu ise, "Bu tür projelerde biz her zaman varız. Belki sizlere maddi katkımız fazla olmayabilir ama akademik ve eğitim katkımızla her zaman yanınızdayız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 'Erciyes Çocukları Yaz Okulu' şenliğine katılan öğrenciler çeşitli gösteriler yaptı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Aydın Üniversitesi Milli Eğitim Müdürlüğü Kayseri Erciyes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title