Haberler

Kayseri'de Elektrik Kesintisi

Kayseri'de, şebeke yenileme çalışmaları nedeniyle hafta sonu bazı yerleşim birimlerine elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Kayseri'de, şebeke yenileme çalışmaları nedeniyle hafta sonu bazı yerleşim birimlerine elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 23 Kasım Cumartesi günü 08.30-16.00 saatleri arasında, Buğdaylı, Akçatepe, Elagöz, Hasan Arpa, Yazır, Akin, Vatan mahallelerine ve bu bölgelerde bulunan tavuk üretim çiftliklerine, Sarımsaklı Sulama Kooperatifine bağlı trafolar ve diğer kuruluşlara elektrik verilmeyecek.

24 Kasım Pazar günü ise 09.00-16.00 saatleri arasında, İncesu, Saraycık ve Süksün Cumhuriyet mahallelerinde, Kayseri-Ankara karayolu Boğazköprü ile Süksün Camii arasındaki iş yerlerinde, Boğazköprü ile TUVTÜRK araç muayene istasyonu arasındaki iş yerlerinde, Anbar Mahallesi Altınoluk Caddesi'nde, Kamyoncular Garajı civarında, Şeker Mahallesi Nayman, 6161, Taksim sokaklarına, Kümeevler Caddesinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Çalışmaların daha erken tamamlanması durumunda belirtilen saattlerden önce elektrik verilebileceği ifade edildi. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Sarımsaklı Kayseri Süksün Yazır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title