Haberler

Kayseri'de Dolar ve Euro Bozdurana Çay Bedava

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dolarınızı bozdurun’ çağrısına tüm yurtta olduğu gibi Kayserili esnafdan da destek geliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dolarınızı bozdurun' çağrısına tüm yurtta olduğu gibi Kayserili esnafdan da destek geliyor.

Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan dolar bozdurma kampanyasına çay ocağı işletmecisi Mustafa İlhan da, 'Dolar bozdurana çay bedava' kampanyası ile destek verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dolarınızı bozdurun' çağrısına karşılık böyle bir uygulamayı hayata geçirdiklerini ifade eden Mustafa İlhan, diğer vatandaşların da çağrıya kulak asmalarını ve ülke ekonomisine katkıda bulunmasını istediğini söyledi. Mustafa İlhan, "Sayın cumhurbaşkanımızın çağrısına katkımız olsun diye böyle bir uygulama yaptık. Vatandaşlar da çok olumlu, memnuniyetle karşılıyor. Tüm vatandaşlarımızın da dolarını bozdurup ülke ekonomilerine katkıda bulunmalarını temenni ediyoruz" diye konuştu.

İlhan'ın bu girişiminin ise vatandaşlardan olumlu tepkiler geldi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title