Haberler

Kayseri'de Devlet Hastaneleri Bilgilendirme Ekranında Terörü Lanetledi

Kayseri'de Devlet Hastaneleri bilgilendirme ekranında terörü lanetledi

KAYSERİ Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve Bünyan Devlet Hastanesi yönetimi, bilgilendirme ekranında verdiği yayınla terörü lanetleyerek, terör olaylarında şehit olanlara rahmet diledi.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve Bünyan Devlet Hastanesi yöneticileri, hastane içinde bulunan bilgilendirme ekranlarına, 'Terörü lanetliyoruz', 'Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz', 'Vatanımızın huzuru ve güvenliği için sağlık ordusu olarak emniyet güçlerimizle omuz omuza ve yürek yüreğe birlikteyiz' mesajını paylaştı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan paylaşımlarla ilgili olarak, 'Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak İstanbul'da yaşadığımız saldırıyı lanetlemek amacıyla ve polisimizin ve güvenlik güçlerimizin ve askerlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek için tüm hastanelerimizde ve bağlı kliniklerimizde bilgilendirme ekranlarına video ve slayt gösterini yerleştirdik. Buradaki amacımız güvenlik güçlerimizin canına kast eden hain teröristleri kınamak, ve hastane olarak sağlıkta çalışan personeller ve tüm halkımızla polisimizin yanında olduğunu bir nebzede olsa hissettirmek istiyoruz. Vatan için canını veren şehitlerimize rahmet, şehit ailelerine ise başsağlığı diliyoruz' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Bünyan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
title