Haberler

Kayseri'de CHP Ilçe Binasının Kundaklandığı Öne Sürüldü

Kayseri'de CHP ilçe binasının kundaklandığı öne sürüldü (2)"BURADA DEMOKRASİYİ YAKTILAR"CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, Hacılar İlçe Başkanlığı binasında yaptığı basın açıklamasında "Bugün bu bina yanmadı, demokrasiyi yaktılar" dedi.

Kayseri'de CHP ilçe binasının kundaklandığı öne sürüldü (2)

"BURADA DEMOKRASİYİ YAKTILAR"

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, Hacılar İlçe Başkanlığı binasında yaptığı basın açıklamasında "Bugün bu bina yanmadı, demokrasiyi yaktılar" dedi. İl Başkanı Keskin, yapılan olayı kınadığını belirtirken şöyle dedi:

"Bugün karanlık zihniyetin karanlık örneği ile karşı karşıya kaldık. Bu karanlık güç ve zihniyetler gece ilçenin değişik yerlerinde yazılar yazarak ve ilçe binamızı yakarak kendilerini göstermişlerdir. Hep şunu ifade ediyorum; eğer siz devlet adamlığını sokak ağzı ve kabadayılık ile yaparsanız halka yansıması da bu olur. O zaman halkın arasında kin, nefret hat safhaya çıkar. Bugün bununda bir örneğini görüyoruz. Siyasilere ve devlet adamlarına yakışan ülkenin birlik ve beraberliğine yönelik davranışlar göstermektir. Yoksa sokak kabadayıları gibi çıkıp bağırmak değildir. Bugün İlçe Başkanlığımıza bir saldırı yapılarak kundaklanmıştır. Şu saate kadar halen ilin devlet adamları ne bizleri aramışlardır ne de buraya gelmişlerdir. Bu olayı yapanlara cesaret vermektedir. Devlet adamlarına yakışan bu işin sorumlusunu bir an önce ortaya çıkartmaktır. Çünkü bu bize yapılan ikinci saldırıdır."

Sistematik olarak saldırıların düzenlendiğini ifade eden Keskin, bu ülkenin huzurunun bozulmak istendiğini belirtirken şöyle dedi:

"Hainlerin amacı bu ülkenin huzurunu bozmak olabilir ama devlet adamları ve siyasetçilere yakışan da buna müsaade edilmemesidir. Ana muhalefet partisinin ilçe başkanlığı kundaklanmasına rağmen kaç saattir hiçbir yetkili halen bu olayın farkına varmamıştır."

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'ye tepki gösteren Keskin, "İlçenin belediye başkanı bile buraya gelmiyor. Neden? Çünkü kendisinin yapmış olduğu açıklamalar zaten bunları körüklüyordu. Belediye başkanının önceki açıklamalarına bakın CHP'ye olmadık nezaketsiz cümleler, genel başkanımıza hakaretlerde bulundu. Siz yukarıda öyle konuşursanız aşağıdaki yobazlarda ellerine çakmağı alıp oraları, buraları yakmaya başlarlar. Bugün bu bina yanmadı, demokrasiyi yaktılar. Bunun farkına ne zaman varacağız? İnsanların ölmesi mi gerekiyor? Bir an önce siyasilerin söylediklerine dikkat etmesi gerekir. İçeride Türk bayrağı ve seccade yakanlara destek çıkılmayacağını, bir an önce yakalanacağına inanıyorum" diye konuştu. Keskin olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığını kaydederek, bu kişinin güvenlik kameraları ile tespit edildiğini ekledi.

MİLLETVEKİLİ ARIK'TAN AÇIKLAMA

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da, sosyal medyeda yaptığı açıklamada, Hacılar İlçe Başkanlığı'na yapılan çirkin saldırıyı lanetlediğini anlatırken "Faillerin bir an önce yargı önüne çıkarılması ve hesap vermesini kolluk kuvvetlerinden bekliyoruz. Hiçbir zorbalık bizi yolumuzdan döndüremeyecektir" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN, OLAYI KINADI

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, CHP Hacılar İlçe Başkanlığının kundaklanması olayını kınadığı belirterek, "Karanlık zihniyetler, huzurumuzu, birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır" dedi.

Dün gece kişi ya da kişilerce CHP Hacılar İlçe Başkanlığının kundaklanmasından dolayı üzüntü içerisinde olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in yaptığı yazılı açıklama şöyle:

"CHP Hacılar İlçe Başkanlığının kundaklandığı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Öncelikle yapılan bu insanlık dışı hareketi kınıyorum. Çok şükür can kaybımız yok. Kayseri içerisinde birlik, beraberliğimizi bu tür müessif olaylar bozamaz ve bozamayacaktır. Buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Bu saldırı, tüm siyasi partilere ve milletimize yapılmıştır. Her kim olursa olsun, cezasız kalmayacağını düşünüyorum. CHP İl Başkanlığı nezninde tüm CHP çalışanlarına ve milletimize geçmiş olsun diyorum."

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: KAYSERİ (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Feyzullah Keskin AK Parti Hacılar Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title