Haberler

Kayseri'de CHP'den Alternatif Bayram Kutlaması

Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen CHP'liler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için alternatif kutlama programı düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen CHP'liler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için alternatif kutlama programı düzenledi. Ak Parti iktidarı tarafından milli ve manevi değerlerin her geçen gün unutturulmaya ve dar alanlara hapsedilmeye çalışıldığını öne süren CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, AKP'nin bu anlayışını bir taktik ve strateji olarak görüyoruz diye konuştu. Ayan, şöyle devam etti 23 Nisan Atatürk'ümüzün Türk çocuklarına ve dünya çocuklarına armağan ettiği milli bir gündür. AKP iktidarı ile bu milli manevi değerlerimizin yok edilmeye çalışılıyor. Bunu bir taktik ve strateji olarak görüyoruz. 23 Nisan'ın koskoca Atamızın önünde sadece Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin olması bu bayramı diğer devletin kurumlarına, siyasi partilere unutturulması anlamına gelmektedir. Bundan AKP utanmalıdır. Türkiye'yi bu hale getiren bizi millet vatan yapan kardeşliğimizi ve bir arada tutan değerlerimizi yok etmeye çalışan AKP ve onun yandaşlarını kınıyorum ve yazıklar olsun diyorum. Türkiye Cumhuriyeti halkı kardeşçe birlikte yaşamaya devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti halkı milli ve manevi değerlerine AKP'nin geleceği yobaz anlayışına karşı sahip çıkmaya devam edecektir. Atatürk'ümüzün 19 Mayıs'ta başlattığı Türkiye'nin kuruluş hareketinde bir avuç insan varsa biz de bir avuç kalabiliriz. Kimse bundan alınmasın, gocunmasın, korkmasın. Yüreğimiz, inancımız, direncimiz, vatanseverliliğimiz, devrime saygımız, Türkiye'de yaşayan haklara saygımız Türkiye Cumhuriyeti'nin yeniden birliğini, varlığını, kardeşliğini onurlu ve haysiyetli yaşama dönüşümü hızlandıracaktır. Bunun da temel taşı Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Ayan'ın yaptığı konuşmanın ardından CHP Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, çocuklara şeker ve ay-yıldızlı balon, aynı zamanda çevredeki vatandaşlara da Türk Bayrağı dağıttı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera Cafer ZENGİNKAYSERİ, (DHA) -

================================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title