Haberler

Kayseri?de Bir Günde 3 Intihar Olayı

Kayseri'de bir günde 3 intihar olayıKAYSERİ'de bir günde 3 intihar olayı gerçekleşti.

Kayseri'de bir günde 3 intihar olayı

KAYSERİ'de bir günde 3 intihar olayı gerçekleşti. İki erkek kendilerini asarak yaşamlarına son verirken, bunalıma giren ve ilaç içerek intihar girişiminde bulunan 18 yaşındaki bir kadın ise hastaneye kaldırıldı.

Organize Sanayi Bölgesi Merkez Çelik fabrikasında meydana gelen ilk olayda, işçi 35 yaşındaki Ahmet Akbulut işyerinde iple kendisini asarak intihar etti. Ailevi ve ekonomik sorunları olduğu öne sürülen Akbulut'u sabah iş arkadaşları tarafından bulundu. Olay yerindeki incelemelerinin ardından genç adamın cesedi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından Ahmet Akbulut'un cenazesi Yozgat'ın Çayıralan ilçesinde toprağa verildi.

Merkez Kocasinan ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hilal Caddesi'nde meydana gelen ikinci olayda ise, 60 yaşındaki İsa Akkurnaz oturduğu 5 katlı bir apartmanının kömürlüğüne kendisini tavana iple asarak yaşamına son verdi. Merkez Kocasinan ilçesi Mimarsinan Parkı'ında ilaç içerek intihar girişiminde bulunan 17 yaşındaki S.K.'de baygın halde bulundu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri bunalıma girdiği öne sürülen genç kızı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan S.K'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Ahmet Akbulut Merkez Çelik Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title