Haberler

Kayseri'de Bir Günde 2 İntihar, 1 İntihar Girişimi

KAYSERİ'de iki kişi kendilerini asarak yaşamlarına son verirken, çok miktarda ilaç içerek intihar girişiminde bulunan 18 yaşındaki genç kız ise hastaneye kaldırıldı.

Organize Sanayi Bölgesi Merkez Çelik fabrikasında işçi 35 yaşındaki Ahmet Akbulut işyerinde iple kendisini astı. Ekonomik sorunları olduğu öne sürülen Akbulut'un cesedini sabah iş arkadaşları buldu. Olay yerindeki incelemelerinin ardından Akbulut'un  cesedi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Akbulut'un cenazesi Yozgat'ın Çayıralan İlçesinde toprağa verildi.

Merkez Kocasinan İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hilal Caddesi'nde meydana gelen ikinci olayda ise 60 yaşındaki İsa Akkurnaz oturduğu 5 katlı bir apartmanının kömürlüğüne kendisini tavana iple asarak yaşamına son verdi.

Merkez Kocasinan İlçesi Mimarsinan Parkı'ında ilaç içerek intihar girişiminde bulunan 18 yaşındaki S.K. de baygın halde bulundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri bunalıma girdiği öne sürülen genç kızı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan S.K'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Ahmet Akbulut Merkez Çelik Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title