Haberler

Kayseri'de Atatürk İmzalı Dövme Sırası

Güncelleme:

Kasseria Alış Veriş Merkezi'nde faaliyet gösteren sertifikalı dövmeci Hakan Demirci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gerçekleştirdikleri ücretsiz Mustafa Kemal Atatürk imzası kampanyasına gençlerin ilgisinden dolayı memnun olduğunu söyledi.

Sabah saatlerinden itibaren iş yerinde hareketliliğin olduğunu ve adeta gençlerin akınına uğradıklarını ifade eden Demirci, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Mustafa Kemal Atatürk imzalı dövmeleri ücretsiz yapacağımızı duyurmamızla birlikte özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi. Duyurumuzu Kayseri ve çevre illere de yaptık. Hızlı başladık, ilgi müthiş. Birlik ve beraberliğimizi kaybetmek üzere olduğumuz bugünlerde Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi bu ülke gençlere emanet. Gençler emanete sahip çıkacak ve de çıkıyorlar, güzel olan da bu. Biz de hijyenik koşullarda yani profesyonel şekilde dövme yapmak için kolları sıvadık dedi.

'BU VATANI KURMAK İÇİN ÇOK ACI ÇEKTİLER'

Mustafa Kemal Atatürk imzasının dövmeleri yaptıran gençler ise, 'Ülkemizin kurucusunun imzasını hayatımız boyunca taşıyacağız, saygı ve sevgimizi de bu şekilde de göstereceğiz şeklinde konuştu. Dövme yaptıran gençler, 'Acı var mı sorusuna da, 'Acı yok. Asıl acıyı onlar bizim için çekti. Bu vatanı kurmak için çok acı çektiler, Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz şeklinde konuştu. Diğer yandan yaklaşık 5 dakika süren dövme işlemi süresince gençlerin sabırla kendilerine gelecek sırayı beklemeleri de dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title