Haberler

Kayseri'de Asansör 12. Kattan Yere Çakıldı! 7 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Kayseri'de 12 katlı bir binanın son katındaki asansör, içinde vatandaşlar bulunduğu sırada zemin kata düştü. Olayda 7 kişi yaralandı.

Kayseri'de bir binanın 12. katından düşen asansördeki 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.

Germir Mahallesi 25. Sokak'ta bulunan 12 katlı bir binanın son katındaki asansör, içinde vatandaşlar bulunduğu sırada zemin kata düştü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri asansörde bulunan yaralılara müdahale etti. Asansörde bulunan 2'si çocuk 7 kişi, ambulanslarla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SERT ŞEKİLDE DÜŞMEMESİ FACİAYI ÖNLEDİ

Asansörün sert şekilde düşmemesi olası bir faciayı önlerken, yaralılardan bazılarında kırıklar olduğu ve hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (17)

mete:

akp nin birinci çıkıtğı illerdeki felaket haberlerine kahkaha atıyorum artık

10
5
yanıtYanıtla
ZEYNEP:

. İŞTE MUCİZE. KONUŞABİLEN BİR HAYVAN. HANGİ HAYVAN TÜRÜSÜN.

yanıt2
yanıt7
Mert:

ZEYNEP KLAVYECİSİ SEN AKPNİN SATİN ALDİĞİ KİŞİLİĞİNİ SATAN KLAVYECİSİN ONA BAK ÖNCE

yanıt3
yanıt1
zeynep:

bu satılmışlığı ilk senden duydum. demekki sen öylesin. kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. ben sadece şu savaş ve kaos ortamında istikrardan yana güçlü bir iktidardan yana vatanseverim. sen nesin?

yanıt0
yanıt0
SOZDAR:

ZEYNEP ADLI YORUMCU ASIL SATILMIŞ SENSİN. NEYMİŞ KİŞİ HERKESİ KENDİ GİBİ BİLİRMİŞ. . . . .

yanıt0
yanıt0
karadır kara:

dünya da asansör düşmesi ve tüp patlaması gibi benzer olaylar bize özgün

11
0
yanıtYanıtla
hacı:

üli warmı üli üli olması lazım

0
9
yanıtYanıtla
ILLUMINATI:

eski ermeni yerleşimi olan bir mahalle yeni öğrendim

8
0
yanıtYanıtla
Misafir misafir:

Coluk cocuk dolusmuslar masallah, Kayseride 5 kisi den fazla alan asansor yoktur. Bile bile lades!

5
3
yanıtYanıtla
Misafir Misafir:

Sayın Misafir Misafir ismini değiştirsen iyi olur, ikimizinkide Misafir Misafir olmaz, Seninkinin Misafir Misafir Kemal olması gerekir. Saygılarımla.

yanıt2
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title