Haberler

Kayseri'de Annesi Tarafından Öldürülen Çocuğun Babası H.a. Açıklaması

Kayseri’de 2 yaşındaki çocuğunu döverek öldürdüğü iddia edilen M.A.’nın eşi H.A., çocuğunu öldüren M.A.’dan ve ona yardımcı olan herkesten davacı olduğunu söyledi.

Kayseri'de 2 yaşındaki çocuğunu döverek öldürdüğü iddia edilen M.A.'nın eşi H.A., çocuğunu öldüren M.A.'dan ve ona yardımcı olan herkesten davacı olduğunu söyledi.

Kayseri'de dün 112 Acil Sağlık ekibinin ihbar üzerine gittiği evde baygın halde bulup, hastaneye kaldırılan ve burada hayatını kaybeden 2 yaşındaki Adem Avşar'ın Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yaşayan babası H.A., eşinin 22 Nisan tarihinde ortadan kaybolduğunu, 1 Mayıs tarihinde tekrar bulunduğu, ancak 8 gün sonra tekrar ortadan kaybolduğunu söyledi.

Eşinin evden habersiz bir şekilde çekip gittiğini ifade eden H.A., "Eşim 22 Nisan tarihinde ortadan kayboldu. 1 Mayıs tarihinde bulundu. 1 Mayıs'ta annesini ve babasının evinde bulunduğunu öğrendim. Beni çağırdılar ve evlerine gittim. Oraya gittikten sonra annesi ve babası bana tepki gösterdiler. 9 Mayıs'ta tekrar ortadan kayboldu" dedi.

Eşinin annesi ve babasının kendilerini boşandırmak istediğini belirten H.A., "Bende kendilerine sebebin ne olduğunu sordum. Beni her zaman aşağıladılar. Durumu daha iyi olan birilerini bulmuşlar. Kızlarını bir başkasına vermeyi planlamışlar. Allah'a çok şükür evimi aç koymadım, açıkta koymadım. Çok güzel bir düzenimiz vardı. 5 senelik bir evliliğimiz vardı. Bu sürede annesi ve babası bize hiç yakınlık göstermedi. Hiçbir zaman bizim bir aile olmamızı istemedi. Bizi her zaman ayırmaya çalıştılar. En sonunda ayırdılar. Beni çocuğumdan ettiler. Beni ailemden de ettiler. Bana böyle sıkıntılar yaşattılar" diye konuştu.

H.A., "Çocuğumu vahşi şekilde öldüren bu insanlardan ve bunlara yardımcı olan herkesten davacıyım, şikayetçiyim. Eşim dahi demeye utanıyorum. Allah onları perişan etsin. Beni sıkıntılara soktular" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

1 Mayıs Kayseri Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title