Haberler

Kayseri'de Abdullah Gül Hazırlığı

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevi Recep Tayyip Erdoğan'a devrettikten sonra ilk ziyaretini baba ocağı Kayseri'ye yapacak. Gül, cuma günü Kayseri'ye gelerek ailesi ve hemşehrileri ile hasret giderecek.

Abdullah Gül, cuma günü İstanbul'dan eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte Kayseri'ye uçakla gelecek ve cuma namazını kent merkezindeki tarihi Hunat Hatun camisinde kıldıktan sonra, esnafı ziyaret edecek. Abdullah Gül daha sonra Melikgazi İlçesi Kergah bağları semtindeki sayfiye evinde kalan annesi Adeviye, babası Ahmet Hamdi'nin elini öperek, geceyi yakınlarıyla birlikte geçirecek. Abdullah Gül, cumartesi günü, Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı Sukaypark Adasında düzenlenen sivil toplum örgütü temsilcileriyle kahvaltıda biraraya gelecek. Gül, pazar günü Kayseri'den ayrılacak.

Gül'ün yapacağı ziyareti nedeniyle Cumhuriyet Meydanı Türk bayraklarıyla donatılırken, tarihi kaleye büyükçe bir Türk bayrağı, Atatürk ve Abdullah Gül posteri asıldı. Kent merkezindeki billboardlara ise afişler yapıştırıldı.

GÜL VE EŞİNİN İNTERNET SİTESİ

Öte yandan Abdullah Gül, görevi 12'nci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a devrettikten sonra, görevi süresindeki cumhurbaşkanlığı sitesininin bir benzerini 'www.abdullahgül.gen.tr' adıyla kurup, sitenin altına ise "Bu site Sayın Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün şahsi internet sitesidir" yazdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hayrünnisa Gül Abdullah Gül Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title