Haberler

Kayseri CHP Il Başkanı Keskin, ? Türk Halkı Başkanlık Sistemini Benimsemedi?

CHP İl Başkanı Keskin, ' Türk halkı başkanlık sistemini benimsemedi'Kayseri'de referandum sonuçları ile ilgili değerlendirme yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Feyzullah Keskin, Türk halkı başkanlık sistemini benimsememiştir.

CHP İl Başkanı Keskin, ' Türk halkı başkanlık sistemini benimsemedi'

Kayseri'de referandum sonuçları ile ilgili değerlendirme yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Feyzullah Keskin, Türk halkı başkanlık sistemini benimsememiştir.

Referandum'da sandıkların açılmasının ardından sandık görevlileri oy sayımlarını gerçekleştirdikten sonra Kayseri Adliyesine gelerek ilgili ilçe seçim kurumlarına oyları ve sandık sonuçlarını teslim etti. Sandık sonuçları ile ilgili değerlendirme de bulunan CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, 'Seçim adaletsiz oldu. Devletin bütün olanaklarını kullanan, kural tanımayan, yasa tanımayan ve insanlara saldıran bir seçim süreci yaşandı. Sonuçlar çok muamma. Anayasa değişikliğinde bu oranların konuşulması soru işareti. Şu anda Türkiye'nin yüzde 60 sandıklarına CHP itiraz etti. Mühürsüz oylar çıkmaya başladı. Bu kadar kritik puanlarda bunlar çok önemlidir. Birin altına düşen rakamlarda dolayı itiraz ediyoruz. Türk halkı başkanlık sistemine hayır demesini itiraz sonuçlarında göreceğiz' dedi.

Milliyetçi seçmenlerin Kayseri ve Türkiye'de gereğini yaptığını ifade eden İl Başkanı Keskin, ? Halkın verdiği oylarla siyasilere verdiği mesaj, Türk halkının başkanlık sistemini benimsemediğidir. Referandumda parti ve lidere karşı bir oy kullanımı yapıldı. Kayseri'de bizim hedefimiz yüzde 35 civarında idi. Türk halkı halen bu anayasa değişikliğine rakamsal olarak 50 virgüllü oylar vermiş olsa geçit vermemiş benimsememiştir. Türk Milliyetçileri Kayseri'de ve Türkiye'de gereğini yapmış liderlerine karşı duruşunu göstermiştir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Feyzullah Keskin Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title