Haberler

Kayseri Cezaevi?nde Yatan Yakınını Ziyarete Giderken Kaza Yaptılar: 1 Ölü 1 Yaralı

Cezaevi'nde yatan yakınını ziyarete giderken kaza yaptılar: 1 ölü 1 yaralı

KAYSERİ'de cezaevinde yatan yakınlarını ziyarete giderken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu hafif ticari araç takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Olay, Kayseri- Malatya karayolunun 40'ıncı kilometresinde meydana geldi. Muş'tan Kayseri istikametine gelen 49 AB 563 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Yunus Mızrak'ın (52) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç önce refüje çarptı ardından da karşı şeride geçerek takla attı. Kazada aracın sürücüsü Yunus Mızrak olay yerinde hayatını kaybederken, yolcu olarak bulunan kayınbabası Celalettin Aras (79) ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulans yaralı Aras'ı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırarak tedavi altına aldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Mızrak'ın cenazesi otopsisi yapılmak üzere Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Yunus Mızrak ile kayınbabası Celalettin Aras'ın Kayseri Kapalı Cezaevi'nde yatan bir yakınını görmek için Muş'tan Kayseri'ye yola çıktıkları öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malatya Kayseri Muş 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title