Haberler

Kayseri Başkanlık Seçiminde Görünmez Kaza

Başkanlık seçiminde görünmez kaza Kocasinan'ın yeni başkanı Çolakbayraktar KAYSERİ'DE Kocasinan ilçe Belediye Başkanlığı seçiminde oy kullanılırken salonun üst katındaki balkondaki korkuluklardan birindeki cam patladı ve cam parçacıkları oy kullanan üyeler ve oturumu yöneten divan kurulu ile medya mensuplarının üzerine geldi.

Başkanlık seçiminde görünmez kaza

Kocasinan'ın yeni başkanı Çolakbayraktar

KAYSERİ'DE Kocasinan ilçe Belediye Başkanlığı seçiminde oy kullanılırken salonun üst katındaki balkondaki korkuluklardan birindeki cam patladı ve cam parçacıkları oy kullanan üyeler ve oturumu yöneten divan kurulu ile medya mensuplarının üzerine geldi. Görünmez kazada yaralanan olmadı. Belediye başkanlığına AK Partili Ahmet Çolakbayrak getirildi

Kocasinan Belediye başkanı Mustafa Çelik, AK Parti milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Mehmet Özhaseki'nin koltuğuna oturdu. Çelik'in boşalttığı Kocasinan belediye başkanlığı için bugün yapılan seçimde 36 üye oy kullandı. Oy kullanımı sırasında meclis salonunun balkonunda bulunan camlardan biri aşırı kalabalıktaki izleyicilerden birinin diz darbesiyle tuzla-buz olup, cam parçacıkları üyelerin ve oturumu yöneten divan üyeleri ile görüntü alan medya mensuplarının üzerine düştü. Kısa süreli panik sırasında yaralanan olmadı. Cam parçacıkları görevliler tarafından süpürüldü. Bazı üyelerin bu sırada " Nazar çıktı?? dedikleri duyuldu.

38 üyeden 28'i oylarını Ahmet Çolakbayrak'a, MHP'li üyeler ise kendi adayları Kazım Yücel'e oy kullandı. Bu sonuca göre AK partili üye Ahmet Çolakbayrak, Kocasinan Belediyesinin yeni başkanı oldu. Çolakbayraktar, oy sonuçları açıklandıktan sonra meclis üyelerine hitaben teşekkür konuşması yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocasinan Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title