Haberler

Kayseri Basın Spor Kulübü 5'te 5 Yaptı

Voleybol Erkekler Bölgesel Ligi'nde mücadele eden başarılı temsilcimiz Kayseri Basın Gençlik Spor Kulübü, Gaziantep deplasmanından da galibiyetle döndü ve grupta oynadığı maçlarda 5'te 5 yaptı.

Voleybol Erkekler Bölgesel Ligi'nde mücadele eden başarılı temsilcimiz Kayseri Basın Gençlik Spor Kulübü, Gaziantep deplasmanından da galibiyetle döndü ve grupta oynadığı maçlarda 5'te 5 yaptı. Kulüp Başkanı Mustafa Gürbüz desteklerinden dolayı belediye başkanlarına teşekkür etti.

Voleybol Erkekler Bölgesel Ligi P Grubu'nda 3.Lig'e yükselme mücadelesi veren temsilcimiz Kayseri Basın Gençlik Spor Kulübü, çıktığı 5.maçından da galibiyetle ayrıldı. Deplasmanda Gaziantep Gelişim Spor Kulübü'ne konuk olan temsilcimiz salondan 3-0'lık sonuçla ayrıldı ve grupta liderliğini sürdürdü. Gaziantep Gelişim karşısında Kayseri Basın Gençlik ve Spor Kulübü maça oldukça iyi başladı ve 17-25, 18-25 ve 22-25'lik setlerle rakibine geçit vermedi.

Öte yandan bu zamana kadar oynadığı 5 maçta rakiplerine sadece tek set veren Kayseri Basın Gençlik ve Spor Kulübü, A Grubu'nda hiç set vermeden lider durumda bulunan Çankırı Belediyespor'dan sonra Bölgesel Lig'de bulunan 110 takım arasında en az set veren 2.takım konumunda bulunuyor. Play-Off'u büyük ölçüde garantileyen Kayseri Basın Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Mustafa Gürbüz yaptığı açıklamada, "Oyuncularım göstermiş oldukları performansla 3.Lig'e yükselmeyi hak ettiklerini gösterdiler. Grupta namaglubuz ve tüm maçlarımızı açık ara kazandık. Play-Off'larda da iyi performans sergileyerek 3.Lig'e yükselmek istiyoruz. Şehir büyüklerimizden bize destek vermelerini istiyoruz. Maddi ve manevi desteklerle, şehrimize erkek voleybolunda da bir profesyonel takım kazandırmak istiyoruz. Bu çerçeve içerisinde gerek Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız gerekse geçen yıldan bu zamana takımımıza yardımcı olan Melikgazi belediyespor nezdinden Başkan Memduh Büyükkılıç'a da ayrıca teşekkür ederim. Onların yardımlarıyla bu takımı bu sezon 3.Lig'e taşıyacağız " diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Gürbüz Gaziantep Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title