Haberler

Kayseri - Bakan Özhaseki ?? Bunların Hiç Biri Milli Değil??

Bakan Özhaseki " Bunların hiç biri milli değil??ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, darbecilerle ilgili yaptığı açıklamada " Bu çıldırma halini yapanlar, cinnet getirenler, bu darbeye kalkışanlar milli değil. Örgütü yönetenlerde milli değil. Bunlar yurt dışında ve görüldü ki yurt içindeki en önemli ihanet şebekesidir?

Bakan Özhaseki " Bunların hiç biri milli değil??

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, darbecilerle ilgili yaptığı açıklamada " Bu çıldırma halini yapanlar, cinnet getirenler, bu darbeye kalkışanlar milli değil. Örgütü yönetenlerde milli değil. Bunlar yurt dışında ve görüldü ki yurt içindeki en önemli ihanet şebekesidir?? dedi

Sabaha karşı Kayseri'ye gelen ve TBMM'deki olağanüstü toplantı için Ankara'ya gitmeden önce Kayseri Valiliğini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı, Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki, burada bastırılan darbeyle ilgili açıklamada bulundu. Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Nuri Özcan'ında hazır bulunduğu açıklamada sözlerine " Bu çıldırma halini yapanlar, cinnet getirenler, bu darbeye kalkışanlar milli değil. Örgütü yönetenlerde milli değil. Bunlar yurt dışında ve görüldü ki yurt içindeki en önemli ihanet şebekesidir??diyerek başladı. Bakan Özhaseki, Valilik önünde toplanan vatandaşların " Bu millet sizinle gurur duyuyor?? sloganları arasında şunları söyledi:

" Kayseri'ye sabaha karşı geldim ve yeniden Ankara yolunu tutacağım. Sabaha kadar demokrasi nöbeti tutan halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Milletimiz, bizim 3 yıldır bildiğimiz bu örgütün 17-25 Aralık operasyonunu düzenleyenlerin 30 Ağustos öncesi neler yaptığını gördünüz. Paralel yapı, 30 Ağustos öncesi ordudaki gücünün temizlenmemesi için böyle bir kalkışmada bulundu. PKK'nın belini nasıl kırmışsak, bu han örgütünü de temizleyeceğiz. Alçakça, haince bir saldırıyla karşı karşıya kaldık. Cenabı Allaha şükürler olsun ki milletimiz bu oyunu bozdu. Vatandaşlarımız silahlara, tanklara karşı göğsüne siper ederek, karşılarında durdu. Valilerimiz, emniyet müdürlerimiz, polislerimiz, hainlere kanmayan kıymetli komutanlarımıza da teşekkür ederiz. Türkiye bir 3.dünya ülkesi değil. Vatandaşlarımız devletine, vatanına, istikbaline, geleceğine sahip çıktı.??

BUNLAR MİLLİ DEĞİL, YÖNETENLER DE MİLLİ DEĞİL

Mehmet Özhaseki, vatandaşlara ve özellikle Kayserili vatandaşlara seslenerek, " 17-25 Aralık sonrası bu adamlara acıyıp,. Sıcak bakanlara, bunlar tertemiz adamlar diyen sanayicilere, fikri olarak destek veren esnafa, sosyal medyada bunlara destek verip twıt atanlara, bunların propogandalarını yapanlara sesleniyorum. Bu insanlar milli değil. Örgütü yönetenlerde milli değil. Bunlar yurt dışında ve görüldü ki yurt içindeki en önemli ihanet şebekesidir. Bundan sonra bunlara sıcak bakanların aklından şüphe ederim. Şehitlerimiz için çok üzgünüz ama sona gelindi. Bunlar temizlenecek ve hesap verecekler. Bunlara gereken cezalar verilecektir. Kayserili hemşehrilerime de 21 yıllık belediye başkanlığı yapmış onlara hizmet etmiş biri olarak bunlarla ilginizi, ilişkinizi kesin diyorum. Bu yapıya dimdik duralım. Zira bu bir istikbal ve gelecek meselesidir.??

TAYYİP ERDOĞAN'IN DEV POSTERİ TARİHİ KALEYE ASILDI

Kayseri'deki protesto eylemleri sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük boy bir posteri, Atatürk posteri ve dev Türk bayraklarıyla 900 yıllık tarihi Roma döneminden kalma kalenin surlarına asıldı. Büyükşehir Belediyesi Mehmet takımı sürekli marşlar çalarak halkı coşkururken, ilçe belediyeleri tarafından Cumhuriyet meydanında toplanan vatandaşlara çorba ve su ikramında bulunuldu. Kayseri'de bir çok esnaf, meydandaki eyleme katıldığı için dükkanlarını açmadı. Çarşı içindeki dükkan ve mağazaların önlerine Türk bayrakları asılırken, özellikle döviz büroları ve kuyumcuların bazılarının dükkanlarını açmadığı görüldü.

Bu arada,aralarında Boydak Holding dahil olmak üzere organize sanayi bölgesindeki fabrikalar işyerlerini paydos ederek, servis araçlarıyla işçilerini Cumhuriyet meydanındaki protesto eylemlerine gönderdi. Halk otobüsleri vatandaşları ücretsiz olarak meydana taşırken, Büyükşehir Belediyesi ise, kent merkezindeki otoparkları bu gün parasız yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Süleyman Kamçı Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
title