Haberler

Kayseri-Ankara Arasında Hızlı Tren Talebi

Kayseri'de, sosyal medya üzerinde bir araya gelen vatandaşlar, Kayseri Ankara arasındaki hızlı tren projesinin hayata geçirilmesi istedi.

Kayseri'de, sosyal medya üzerinde bir araya gelen vatandaşlar, Kayseri-Ankara arasındaki hızlı tren projesinin hayata geçirilmesi istedi.

Bir sosyal paylaşım sitesindeki "Kayseri-Ankara hızlı tren istiyoruz, 1 milyon kişi destek bekliyoruz" grubunun başkanı Gül Soydan, Cumhuriyet Meydanı'ndaki PTT şubesi önünde yaptığı açıklamada, hızlı tren projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan başbakanlığı döneminde söz aldıklarını, mecliste bütçe görüşmeleri devam ederken bu sözü hatırlatmak istediklerini söyledi.

Kayseri'nin ihmal edilmemesi gerektiğini ifade eden Soydan, "Kayseri'yi yeterince ihmal etmediniz mi? Yetim gibi bizi o elden o ele emanet etmeyin. Bu proje gerçekleşirse esnafın da turizmcinin de yüzü gülecek" diye konuştu.

Öte yandan, etkinlik sırasında bir kişi açıklama yapan Soydan'a tepki gösterdi. Bu kişi polis tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Konuşmaların ardından alana kurulan stantta aşıklar türküler seslendirdi. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title