Haberler

Kayseri Amatör Olta Balıkçılarından Bahar Festivali

Kayseri Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği KOBDER, Bahar sezonu etkinlikleri çerçevesinde “Geleneksel 2. Ulusal Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Hayatı Koruma Bahar Festivali” düzenliyor.

Kayseri Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği KOBDER, Bahar sezonu etkinlikleri çerçevesinde "Geleneksel 2. Ulusal Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Hayatı Koruma Bahar Festivali" düzenliyor.

Kayseri Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği KOBDER, Kayseri Kocasinan Belediyesi sponsorluğun da ve Kayseri Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenecek olan yarışma Yamula Barajı Gölü Kuşçu mevkiinde 3-4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Balık Tutma Yarışması 3 Mayıs Cumartesi günü saat 14: 00'da başlayacak ve 4 Mayıs Pazar günü saat 11.00'de sona erecek. Yarışmacılar 3 Mayıs Cumartesi gününden itibaren organizasyon alanına gelerek, belirlenen alanlarda kamp çadırlarını kurabilecekler. Cumartesi akşamı ateş yakılıp, müzik eşliğinde eğlence düzenlenecek.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Gökkuşağı alabalığının avlanılacağı yarışma, tek kategoride olacaktır, en büyük balığa ödül verilecektir. Yarışmanın jüri üyeleri, Türkiye genelinde tanınan, alanında isim yapmış duayenlerden oluşacak. Dereceye girenlere ödüller verilecek. Fotoğraf Yarışması ise Amatör ve Profesyonel dalda yapılacaktır. Dereceye girenlere ödüller verilecektir.

KATILIM REKOR DÜZEYDE

KOBDER Başkanı Osman OZAN, "Halk arasında Gökala olarak bilinen Gökkuşağı Alabalığı Tutma Yarışması için uzun bir süredir hazırlık yaptıklarını belirterek "Yarışmamız ulusal olduğu için Türkiye genelinde büyük bir katılım bekliyoruz. Dereceye girenlere çok değerli ödüller vereceğiz. Dereceye giremeyenler için de ayrıca sürpriz hediyeler ve ikramlarımız olacak. Tüm amatör balıkçılarımızı ve Kayseri halkını hem stres atmak, hem de hafta sonu festival alanında güzel bir gün geçirmek için şenlik havasında geçecek olan yarışmamıza davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Çocuklara doğayı sevdirmek ve çevre temizliği konusunda bilinçlendirmek için çeşitli oyunlar sonunda uçurtmalar hediye edilecek, yarışmanın ilk gününde katılımcılara sucuk ekmek, ikinci günü ise balık ekmek ikramı yapılacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Türkiye Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title