Haberler

Kayseri Alo Kurbanım Kaçtı Hattı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı öncesinde belediye olarak bütün önlemleri aldıklarını belirterek, "Ayrıca Alo Kurbanım Kaçtı telefon hattı ile 2 kurban yakalama timi kurduk" dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı öncesinde belediye olarak bütün önlemleri aldıklarını belirterek, "Ayrıca Alo Kurbanım Kaçtı telefon hattı ile 2 kurban yakalama timi kurduk" dedi.Bu arada Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğüne bağlı ekipler kurban pazarlarını ilaçlayıp, buradaki bürolar,internet üzerinden kulak küpesinden yaş belirlemesi için vatandaşlara hizmet veriyor

Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Kurban Bayram öncesi genel temizlik, piyasa denetimi gibi önlemlerin alındığını ayrıca bu bayrama özel kurban satış ile kesim yerlerinde gerekli tüm çalışmaların yerine getirildiğini söyledi. Serkent Kurban Satış yerinde veteriner hekim bulundurarak kurbanlıkların sağlıklı olup olmadığı, yaşı, hamileliği ve kaçak hayvan olup olmadığının kontrol edildiğini anımsatan Büyükkılıç, kurban kesim yerlerinde de veteriner hekim bulunduracaklarını, kurban kesim yerlerinin sürekli olarak ilaçlanacağını ve kireçleneceğini kaydetti. Herhangi bir sebeple kurbanlıklarını kaçıran veya yakalanması için talepte bulunanlar için "Alo Kurbanım Kaçtı" adıyla telefon hattı tahsis edildiğini, bu hatta bağlı olarak da 2 ayrı ekip oluşturulduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, şunları söyledi: 'Şehrimizde Serkent semtinde caraskallı, tartı aleti bulunan, esnaf için tuvalet ve duş kabinleri olan 430 esnaf kapasiteli Kurban satış Yeri tahsis ettik. Yine şehrimizin 18 ayrı noktasında kurban kesim yerleri oluşturduk. Bu kesim yerlerinde tüm genel temizlik, sağlık ve güvenlik tedbirlerini aldık. Bu arada kurbanlıklarını kaçıranlar için 2 ayrı ekip kurarak bu yönde olabilecek talepleri de yerine getirebileceğiz. Kurbanlıklarını kaçıranlar 110 veya 207 21 00 ve 222 14 70 nolu telefonu ararlar ise ekiplerimiz gelerek ilaçlı iğne fırlatan tabancalar ile kurbanlığı etkisiz hale getirerek sahibine teslim edecekler. Böylece kazalara ve yaralanmaların önüne geçilmiş olacaktır. Daha da önemlisi vatandaşlarımız, kurbanlığa eziyet edilmeden dini vecibelerini yerine getirebilecektir.??

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Memduh Büyükkılıç Kurban Bayramı Melikgazi Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title