Haberler

Kayseri Ailesiyle Tartıştıktan Sonra 4?üncü Kattan Atlayan Genç Kız Yaralandı

Ailesiyle tartıştıktan sonra 4'üncü kattan atlayan genç kız yaralandıKayseri'de nişanını bozmak isteyen 19 yaşındaki Sibel S., ailesiyle tartıştıktan sonra 4'üncü kattaki evinin balkonundan atlayınca yaralandı.

Ailesiyle tartıştıktan sonra 4'üncü kattan atlayan genç kız yaralandı

Kayseri'de nişanını bozmak isteyen 19 yaşındaki Sibel S., ailesiyle tartıştıktan sonra 4'üncü kattaki evinin balkonundan atlayınca yaralandı.

Olay, merkez Melikgazi İlçesi Selçuklu Mahallesi'nde bulunan İğde Sitesi'nde dün akşam meydana geldi. Nişanlısından ayrılmak istediği için bunalıma giren Sibel S., ailesiyle tartıştı. Genç kız, balkona koşarak, kendisini 4'üncü kattan kendisini boşluğa bıraktı. Yaralanan Sibel S., yakınlarının haber verilmesiyle olay yerine polis ve sağlık ekibi gönderildi. 112 sağlık ekiplerince yaralı genç kız, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavisi süren Sibel S'nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu bildirildi. Polis, soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title